Deze 5 series zijn weer begonnen!

Follow my blog with Bloglovin

Na iedere week Love Island gevolgd te hebben kan ik me voorstellen dat je toe bent aan iets anders. Dit komt goed uit want er zijn veel series weer begonnen op Netflix die jij allemaal kunt bingewatchen! Deze series heb jij hoog waarschijnlijk wel al gevolgd maar je zat nog altijd te wachten op het vervolg, klopt toch.? Nou dan heb ik goed nieuws voor je want er zijn veel nieuwe seizoenen online gekomen zoals, Stranger Things, Riverdale en nog veel meer! Wil jij nou meer weten over welke series er zijn begonnen lees dan gerust verder.

Wil jij nou graag met je vrienden, familie kennis of buren naar de film? En komen jullie er niet uit welke film? Lees dan mijn bericht over nieuwe films in de bioscoop! https://lisabouw.nl/nieuwe-bioscoop-films/

PIN IT

JUGHEAD VERMIST IN RIVERDALE SEIZOEN 4 ?!

Na lang wachten is het nieuwe seizoen van Riverdale dan toch eindelijk online gekomen! En het brengt weer veel drama, spanning en nodige romantiek met zich mee. De verhalen van Archie, Betty, Jughead en Veronica gaan verder. Maar wat in de trailer voorbij kwam is dat er een zoekactie is naar Jughead?! Wat zou er toch gebeurd zijn met Jughead en waarom zijn ze hem aan t zoeken in deze trailer. Kijk iedere donderdag naar een nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 4 om er uiteindelijk achter te komen!

Wil jij nou precies weten waar Riverdale over gaat en wat ik van de 1e 2 afleveringen vond lees dan mijn blog hierover. https://lisabouw.nl/riverdale-jughead-vermist/

INSATIABLE SEIZOEN 2

Naast alle spanningen van Riverdale is er ook een wat luchtigere serie weer begonnen, namelijk het 2de seizoen van Insatiable. Deze serie gaat over patty die door haar klasgenoten gepest wordt omdat ze wat dikker is, Fatty Patty wordt ze ook wel genoemd. Maar na een kaak operatie kon ze niks meer eten of drinken en viel ze flink af. In het eerste seizoen zag je hoe Patty mee wilde doen aan de pageant wedstrijd en wraak wilde nemen op haar klasgenoten.

In de trailer voor het 2de seizoen hoor ik Patty zeggen dat ze een ‘verdachte is voor een moord’ en je ziet haar veel met haar crush Christian. Daarnaast praat ze veel over dat ze zich moet focussen op de toekomst en dat ze dan alles kan. Wat er dus precies gebeurd weet ik niet maar het hele 2de seizoen is te zien op Netflix!

ELITE SEIZOEN 2

Een tijdje geleden heb ik een bericht gepost over het nieuwe seizoen van Elite, deze kon daarom zeker niet ontbreken in dit lijstje. In het eerste seizoen draaide alles om Marina en waarom en door wie zij vermoord zou zijn. Het tweede seizoen draait echter om de vermissing van Samuel en alles wat daarvoor is gebeurd. Je ziet nieuwe karakters, nieuwe liefdes, nieuwe leugens en nog veel meer. Er zit ontzettend veel drama in en het is vanaf het begin tot het eind spannend.

Klik hier als je meer wil weten over Elite seizoen 2 !

STRANGER THINGS SEIZOEN 3

Dat Stranger Things weer is begonnen is je vast niet onopgemerkt gebleven, er is hier ontzettend veel reclame over gemaakt. Het speelt zich weer af in Hawkins, Indiana omdat het zomer is hebben de kinderen een zomerbaantje gevonden. Wat we zeker weten is dat de zomervakantie niet zo rustig blijft als ze denken.. Zo komen er weer rode wolken en een monster uit de grond dit belooft dus een heel spannend nieuw seizoen te worden! En wist je dat seizoen 4 van Stranger Things ook alweer is aangekondigd?

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 3

Klik hier als je meer wil weten over Elite seizoen 2 !

GREENHOUSE ACADEMY SEIZOEN 3

Deze serie is volgens mij nog niet heel bekend zover ik zie in mijn eigen omgeving. Maar dat neemt niet weg dat die niet ontzettend leuk is om te kijken! De Greenhouse Academy gaat over een broer en zus waarvan hun moeder is overleden in een raket ontploffing. Ze gaan allebei naar de school waar hun moeder ook had gezeten. Maar er blijkt het een en ander niet te kloppen wat dat is, vind je uit in de seizoen van de Greenhouse Academy.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie