Riverdale Jughead vermist in nieuw seizoen?

Na lang wachten is het dan zover, het nieuwe seizoen van Riverdale is online. En de trailer begon meteen super spannend omdat ze namelijk in het nieuwe seizoen van Riverdale Jughead aan t zoeken zijn. Wat er precies gebeurd is weten we nog niet, want zou hij dood zijn of is hij echt vermist? Lees gauw verder om te zien wat seizoen 4 van Riverdale nog meer brengt.

Riverdale Jughead

SEIZOEN 4 RIVERDALE TRAILER

Voordat ik aan Riverdale seizoen 4 begon had ik de trailer bekeken. Hierin zag ik als eerste dag ze Jughead aan het zoeken waren. Hierdoor ben ik natuurlijk ontzettend nieuwsgierig geworden wat er gebeurd kan zijn. Je hoort ook Betty zeggen ‘what i’m about to tell you puts everything on the line’ waar dit over gaat weet ik niet precies maar ben wel heel benieuwd. Je ziet daarnaast ook heel veel verschillende korte stukjes die de trailer ontzettend spannend maken waardoor je echt wilt kijken.

MIJN EERSTE INDRUKKEN VAN DE EERSTE 2 AFLEVERINGEN

AFSCHEID FRED ANDREWS

De eerste aflevering van Riverdale begon met Archie die een telefoontje kreeg van zijn ‘vader’ waarna hij in elkaar zakte en de telefoon liet vallen. Later hierna bleek Fred Andrews een auto ongeluk te hebben gehad en hierbij dus om het leven zijn te komen. De reden dat ze dit hebben gedaan is omdat de acteur van Fred een tijdje geleden echt is overleden. Ik vond de verhaallijn en het eerbetoon aan hem ontzettend mooi in elkaar gezet, je zag echt een ontzettend mooie afsluiting van Fred Andrews.

RIVERDALE JUGHEAD VERMIST ?!

De 2de aflevering begint met het einde van de vakantie de leerlingen moeten weer naar school. Op school zien ze de nieuwe rector Mr. Honey, hij was meteen heel streng en liet ook het schoolfeest niet doorgaan. Betty en Kevin werden weer bevriend en probeerde samen de locatie van ‘The Farm’ te achterhalen. Jughead krijgt een kans om naar een school te gaan voor zijn schrijf kunsten. De aflevering eindigde weer met een zoekactie naar Jughead. Ik vond deze aflevering echt heel goed alle verhaallijnen lopen goed in elkaar en er gebeurd veel. Hierdoor wil je gewoon blijven kijken daarnaast zijn de acteurs ook steengoed in de serie.

Wat er dus met Jughead is gebeurd in Riverdale weten we niet maar het maakt mij wel heel nieuwsgierig! Riverdale komt elke week op donderdag met een nieuwe aflevering waar de avonturen van Archie, Jughead, Betty en Veronica verder gaan.

Wil jij nou binnenkort naar een leuke film, maar weet je niet welke film? Lees dan mijn laatste blog Nieuwe bioscoopfilms die je moet zien! hierin vertel ik over de nieuwste bioscoop films die in november uit komen.

Wat vind jij tot nu toe van Riverdale seizoen 4? Let me know in the comments!

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie