Let’s talk about Love Island Nederland #6

love island nl

Kijk jij ook Love Island Nederland, en kijken de mensen om je heen dit niet maar wil je wel gezellig praten over de afleveringen? Dan zit je hier goed! Met deze artikel reeks over Love Island NL, geef ik een soort weekoverzicht van de meest opvallende dingen. Wil jij nou ook graag je mening over deze serie kwijt? Reageer dan gerust in de comments zodat we samen er op kunnen reageren.

Heb jij de vorige Let’s talk about Love island NL gemist? Dan kan je die hier teruglezen! Heb jij Love Island Nederland gemist? Kijk het dan terug op Videoland.

Lees niet verder als je Love Island nog niet hebt gekeken!

PIN IT

Love Island Nederland

FINALE WEEK LOVE ISLAND NEDERLAND

Afgelopen week was de finale week voor de deelnemers van Love Island. Er is ontzettend veel gebeurd zo moest er 2x een koppel én een islander naar huis. Was er de baby challenge en kwam er onverwachts bezoek de villa binnen. Maar de final dates mochten zeker niet ontbreken deze week.

DRAMATISCHE EXIT LUCA EN GABRIËLLA.

De eerste dag van de nieuwe week van Love Island kwam Monica onverwachts binnen stormen. De meiden mochten kiezen met welke jongen zij in een koppel wilde, hierdoor kwam Ricardo alleen te staan. Daarna zei Monica dat hij niet de enige was die naar huis moest.. er ging namelijk een koppel ook naar huis! Daniël werd uitgeroepen tot favoriete islander van de villa, hierdoor moesten hij en Floor kiezen welk koppel er naar huis gestuurd werd met Ricardo. Na overleg kwamen ze tot de conclusie dat Luca en Gabriëlla naar huis moesten. Iedereen was dus van slag en hadden dit absoluut niet verwacht.

Wat ik heel erg jammer vond was dat Luca en Gabriëlla ontzettend lullig deden tegen Daniël en Floor in de villa maar ook nog toen ze thuis waren. Luca zei bijv. in een story van Love Island dat hij degene die hem uit de villa heeft gestemd het minst gaat missen en dat hij die keus niet snapt. Maar kort door de bocht was inderdaad elke keuze rot geweest, dus vond het gewoon jammer dat hij er zo’n ding van maakte. Hij heeft tenslotte de liefde gevonden zou je zeggen? Daniël en Floor waren echt kapot van hun keuze en je zag gewoon aan ze hoe erg ze het vonden dat ze moesten kiezen.

BABY CHALLENGE EN ONVERWACHTS BEZOEK?!

Gedurende de week werden de islanders wakker geschreeuwd door een paar nep baby’s. En als je meerdere Love Islands hebt gezien weet je dat dan de baby challenge is. In deze challenge mochten de koppels hun baby aankleden, een naam geven en zogenaamd voor hun zorgen. De meiden kregen een berichtje en mochten op groepsdate waardoor de jongen mochten zorgen voor de baby’s.

Er kwam ook onverwachts bezoek binnen, namelijk de ouders van de koppels. Om de beurt kwamen de ouders van de koppels binnen om hun toekomstig schoondochter en zoon te ontmoeten. Het was ontzettend leuk om te zien hoe blij de islanders waren dat ze hun familie of vrienden weer konden zien!

DE FINAL DATES VOOR DE KOPPELS.

De koppels mochten deze week om de beurt op final dates. Ze gingen allemaal iets anders doen zo gingen Vic en Ziggy in een auto racen, mochten Alicia en Nick op een boot, gingen Daniël en Floor paardrijden en gingen Mac en Cheyenne dineren met kaarslicht en dansers. De dates zagen er stuk voor stuk super romantisch uit en volgens mij groeide de koppels hier nog dichter naar elkaar toe!

NOG EEN KOPPEL NAAR HUIS?

In de loop van de week kon je stemmen op je favoriete koppel, hierbij kon je kiezen tussen Mac en Cheyenne of Alicia en Nick. Het grappige hierbij was dat ik kon stemmen tussen Mac en Cheyenne en Floor en Daniël terwijl aan t eind van de aflevering ervoor je niet eens tussen die twee moest kiezen haha. Ik denk zelf dat dit een foutje was in de app omdat andere wel gewoon tussen Mac, Cheyenne & Alicia en Nick konden kiezen. In de aflevering daarna kwam dus het moment wie er naar huis moest van deze 2 koppels, Mac en Cheyenne hadden te weinig stemmen en moesten het eiland verlaten. Persoonlijk waren hun niet mijn favoriet en was ik heel blij dat Alicia en Nick mochten blijven. Ik vond dat hun zich ontzettend hadden ontwikkeld als koppel.

WINNAAR LOVE ISLAND NEDERLAND

De finale aflevering begon met de islanders laatste dag in de villa, je zag hoe de meiden jurken gingen shoppen en de jongens hun liefdesverklaringen gingen schrijven. Hierna mochten de koppels een voor een hun liefdesverklaringen voorlezen op het Love Island bal 2019. Het was ontzettend mooi om te zien hoe liefdevol iedereen deze voorlas.

DE FINALE

Toen de echte finale begon viel mij op dat er nu wel de familie bij zat dit was bij het vorige seizoen van Love Island namelijk niet. Het was allemaal wel ontzettend mooi aangekleed. Monica keek samen met de koppels terug op hun tijd en avontuur in de villa voordat de uitslag bekend werd gemaakt. Als 4de eindigde Nick en Alicia & als 3de Ziggy en Victoria na het bekend maken van de 4e plaats keek Monica terug samen met het koppel op hun avontuur in de villa. Dit deed ze ook bij het koppel wat op de 3de plek stond.

WIE EINDIGDE OP DE 1E PLEK?

Hierna ging het nog tussen Lisa en Thijs en Daniël en Floor. Voordat de uitslag kwam blikte Monica terug op hun avonturen, hierna werd de uitslag bekend gemaakt en Lisa en Thijs waren 2de en Floor en Daniël hadden gewonnen! Daniël was vanaf het begin al mijn favoriete islander en in koppel samen Floor vond ik ze nog leuker ik hoopte echt dat ze zouden winnen. Ik moet zeggen dat ik niet had verwacht dat ze zouden winnen omdat Thijs terug was gekomen enzo. Maar Daniël en Floor nog gefeliciteerd met het behalen van de 1e plek!

Na al die weken Love Island die hard te volgen is er helaas toch een eind aangekomen. Ik vond het in ieder geval super leuk om hierop te reageren en jullie op de hoogte te houden! Ik moet wel zeggen dat ik deze editie soms toch wel een beetje saai vond. Dit kwam omdat het nodige actie een beetje mistte.

Nu Love Island afgelopen is wordt het tijd om een nieuwe serie te zoeken lees in mijn volgende blog welke 5 series er weer begonnen zijn! Zo kom jij niet zonder serie te staan en heb je weer genoeg te kijken.

Wie hoopte jij dat er zou winnen?

Follow my blog with Bloglovin

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie