Deze nieuwe bioscoop films komen uit in November!

Nieuwe bioscoop films

Nu de dagen weer kouder worden is dit het perfecte moment om is lekker naar de bioscoop te gaan. Maar wat draait er nou eigenlijk in de bioscoop? In dit artikel bespreek ik de leukste films die nu in de bioscoop draaien zodat jij op de hoogte bent en makkelijker kunt kiezen. Wanneer je dit artikel hebt gelezen hoef je alleen nog maar je favoriete film te boeken en de popcorn te kopen natuurlijk 😉

PIN IT

ROMANTISCHE KERSTFILM LAST CHRISTMAS

De romantische film Last Christmas gaat over de jonge Kate die niet tevreden is over haar leven. Ze heeft een zware periode doorstaan en werkt ook nog als elf in een kerstwinkel die het hele jaar open is. Nadat alles lijkt tegen te zitten komt de Tom in haar leven maar hij lijkt bijna te mooi om waard te zijn. Maar toch lijkt Tom de muur die Kate heeft opgebouwd af te kunnen breken.

Deze film brengt je meteen in de kerststemming en is ook nog is een echte romantische film. De release datum van deze film is 7 november 2019.

NIEUWE DISNEY FILM NOELLE

We blijven nog een beetje in de kerststemming met de nieuwe Disney film NOELLE. De film gaat over Noelle die al vol met kerstsferen zit. Ze hoopt een belangrijke functie te mogen vervullen net zoals haar broer Nick. Door haar vaders baan over te nemen als kerstman. Echter lijkt deze te bezwijken onder de druk, Noelle adviseert hem er even tussenuit te gaan. Maar wanneer Nick niet terugkeert gaat ze hem zoeken om zo kerstmis te kunnen redden.

Deze grappige maar ook romantische kerstfilm NOELLE is 8 november te zien in de bioscoop!

OLAF IS TERUG IN FROZEN 2

In het tweede deel van Frozen gaan we mogelijk zien wat Anna en Elsa na de dood van hun ouders hebben gedaan met het koninkrijk Arendelle. Maar ook wat Kristoff en Sven tegenwoordig doen. En hoe gaat het eigenlijk met de leuke schattige sneeuwpop Olaf? Alle vragen die je hebt worden beantwoord in de nieuwe film Frozen 2

Ben jij gek van Disney films en hoop je al een aantal jaar op Frozen 2? Dan kan ik je heel blij maken want Frozen 2 komt 20 november in de bioscoop.

NIEUWE BIOSCOOP FILM ‘CAN YOU KEEP A SECRET’?

Deze film gaat over Emma. Emma heeft vliegangst. Tijdens deze vlucht gooide ze al haar geheimen