Geld verdienen met oude kleding via United Wardrobe!

Hoe werkt United Wardrobe nou eigenlijk wanneer je hierop wilt verkopen, hoor ik je vragen? Heb jij nou een overvolle kledingkast waar alleen maar kleding bij komt in plaats van weg gaat? Dan zit je hier goed want in dit bericht ga ik je vertellen dat kleding die je niet meer draagt echt geld waard is! Daarnaast is kleding in jou kast die jij nooit draagt heel waardevol voor iemand anders. Op deze manier verdien je geld en maak je iemand blij met kleding die jij toch niet draagt, dus wat heb je te verliezen? Ik leg je helemaal uit hoe United Wardrobe werkt!

PIN IT

KLEDINGKAST OPRUIMEN

Wil jij nou geld verdienen met jou eigen kleding? Begin dan met het opruimen van je kast, en ja ik kan me voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Maar hier help ik je mee! Met mijn tips voor het opruimen van je kledingkast heb jij zo je kleding uitgezocht.

Het eerste wat je doet is kledingstukken bij elkaar verzamelen zoals broeken, shirts, truien etc. Wanneer je dit allemaal bij elkaar hebt verzameld op stapeltjes, begin je met uitzoeken wat je draagt en wat niet. Dit doe je door jezelf af te vragen of je dit het afgelopen jaar nog aan hebt gedaan en of je er echt blij van wordt. (Bewaar nooit kleding met de gedachte ‘ik heb dit later vast nog nodig’ want eerlijk 9 van de 10 keer belandt het terug in je kast en vergeet je dat je het had. Je vraagt deze vragen bij elk kledingstuk en degene die je niet wilt houden leg je op een aparte stapel van de kleding die je wilt houden. Kleding die je wilt houden leg je terug zoals je eigen gewenste manier in je kledingkast.

HET TOEVOEGEN VAN KLEDING AAN UNITED WARDROBE

Nu begint het echte werk je wilt natuurlijk geld verdienen met je kleding of je wilt er gewoon iemand anders blij mee maken. United Wardrobe biedt jou de kans op een makkelijke je oude kleding te verkopen. Maar hoe werkt United Wardrobe nou eigenlijk? Dat ga ik je uitleggen!

#STAP 1 FOTO’S MAKEN VAN JE KLEDING

Zorg dat je met daglicht je de foto’s maakt, en dat je kleding mooi ophangt netjes neerlegt of aandoet doe gewoon wat jij het leukste vind. Zorg dat je je kleding van alle mogelijke hoeken fotografeert waardoor je het product goed ziet! Zoek hierna de mooiste foto’s uit en verwijder de foto’s die bijvoorbeeld onscherp of onduidelijk zijn.

#STAP 2 MAAK EEN ACCOUNT AAN OP UNITED WARDROBE

Wat je hierna doet is een gratis account aanmaken op United Wardrobe. Hier kun je kiezen om een account te maken met je Facebook of zonder. Wanneer je al je gegevens hebt ingevuld kom je op de startpagina hier staan producten van andere gebruikers op.

#STAP 3 KLEDING TOEVOEGEN AAN JE EIGEN DIGITALE KLEDINGKAST

Nu je een account hebt gemaakt, foto’s van je kleding hebt kun je aan de slag met het toevoegen van producten aan je eigen profiel. Als eerste klik of tik je op de 3 streepjes linksboven in je scherm, er klapt dan een menu uit, je klikt hier op product toevoegen. Wanneer je dit heb gedaan verschijnen er verschillende vlakjes. Je ziet bijv. dat je foto’s, de nieuwprijs, kleuren, een korte beschrijving en nog veel meer kan toevoegen. Vanaf hier vul je gewoon netjes alles in dat bij jou gekozen product past.

HOE WERKT DE VERZENDING VAN UNITED WARDROBE?

En dan komt het moment dat iemand iets gekocht heeft maar wat nu? Wanneer iemand een product van je wil kopen krijg je een melding ‘je hebt iets verkocht’. Hierbij staat dan, dat je het adres van de koper kunt vinden bij ‘mijn orders’. Dit is ook het moment dat je gaat zorgen dat je het pakketje klaar is voor verzending. Je kunt bijv. bij de Action van die grote enveloppen halen waar je je kleding dan netjes in doet. Mocht je hier niet uit komen kun je altijd je ouders vragen hoe je dit kan inpakken.

En dan is het pakketje klaar? Ja dan is je pakketje bijna klaar. Bij het dichtstbijzijnde postkantoor kan je een code laten scannen die bij ‘mijn orders staat’, hiermee kunnen ze het adres label printen zodat het naar het juiste adres gaat. De koper betaalt de verzendkosten, wanneer je de prijs invult komt er te staan hoeveel je daadwerkelijk krijgt.

PAKKETJE IS VERZONDEN WAT NU?

Wanneer je je pakketje hebt afgegeven bij het postkantoor bij jou in de buurt krijg je een verzendsbewijs mee. Met het verzendbewijs kun je de voortgang van het pakketje bijhouden. Maar wanneer het pakketje is ontvangen zal United Wardrobe je hier ook een melding over sturen. De koper heeft dan 4 dagen om het pakketje te bevestigen en de order af te ronden. Wanneer dit is gebeurd wordt je binnen 24 uitbetaald op de rekening die je hebt ingevuld!

Mocht je ooit nog vragen hebben, kan je me altijd een berichtje sturen op social media of hieronder een reactie plaatsen.

Succes met verkopen!

Lees mijn vorige blog als je een nieuwe serie zoekt, ik heb het namelijk over 5 series die weer begonnen zijn.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie