Seizoen 2 Elite komt eraan!

elite netflix

Elite fans opgelet!
Seizoen 2 Elite komt Nieuw op Netflix. Dat was natuurlijk ontzettend goed nieuws voor iedereen die seizoen 1 al had gezien. Nu is opnieuw aangekondigd dat a.s vrijdag het hele 2de seizoen te zien zal zijn op Netflix. Maar voordat we naar seizoen 2 gaan kijken, wil ik eerst even terugblikken op het 1e seizoen. Want wat was er ook alweer allemaal gebeurd en waar wordt er nu op verder gespeeld?

PIN IT

Nieuw op Netflix

TERUGBLIK SEIZOEN 1 ELITE

Samuel, Nadia en Christian werden naar een privéschool in Spanje gestuurd nadat hun school was ingestort. Al gauw bleek dat de leerlingen van deze school niet door een deur konden met de 3 vrienden. In de 1e aflevering werdt bekend dat Marina was vermoord. Gedurende het seizoen werdt bekend waarom en hoe Marina was vermoord. En wie dit dus ook had gedaan. Het seizoen eindigde met dat Fernando vals werdt gearresteerd en dat je het moordwapen op de bodem van het meer zag liggen.

VERWACHTING SEIZOEN 2 ELITE

Maar wat kunnen we nu dan van seizoen 2 verwachten? Allereerst komen er 3 nieuwe personages bij. In de trailer was te zien dat Samuel er alles aan gaat doen om zijn broer vrij te krijgen. Verder zag je de tekst ‘ lies ties us together and lies tear us apart’. Hierdoor kreeg ik een beetje het pretty little liars gevoel terug. Daarnaast zie je dat de rijkelui kinderen van deze school nog altijd niet door een deur kunnen met degene die minder rijk zijn.

Al bij al het belooft weer een spannend en leuk seizoen te worden! Gaan jullie ook kijken vrijdag? Let me know!

 

Lees ook Is Disney Plus Nederland het waard om te hebben

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.