5x Leuke horror films op Netflix voor een filmavondje op Halloween!

Het is bijna Halloween en dat betekend enge films, kinderen die weer langs de deuren gaan en Halloween feestjes. Wil jij op een leuke manier Halloween vieren zonder dat je naar een Halloween feestje hoeft? Met deze 5 leuke horrorfilms op Netflix kun je een leuke Halloween achtige film marathon houden samen met je vrienden/vriendinnen. Je kunt ook bij winkels zoals de So Low, Xenos of action leuke Halloween bekertjes, bakjes en leuke aankleding halen voor een nog leukere sfeer!

PIN IT

RED RIDING HOOD

De hoofdpersoon van de Red Riding Hood is een jonge vrouw waarvan het hoofd op hol word gebracht door twee mannen die ruzie maken. Ze weet niet voor wie ze moet kiezen. Nu werd er een jonge vrouw vermoord door een weerwolf besloten de inwoners de wolf te gaan vermoorden.

Deze film vond ik ontzettend spannend, door de liefde en de actie is het een film die iedereen zou kunnen kijken. Het verhaal loopt ontzettend goed in elkaar waardoor je echt in het verhaal zit.

FINAL GIRL

.Final Girl gaat over een meisje dat door een groep jongens voor de gek wordt gehouden. Ze spreekt af met de jongens in de bossen. Het meisje dacht dat ze voor een date kwam, maar eigenlijk hadden de jongens het idee om ze op te jagen en te doden. Maar snel genoeg krijgt deze avond een heel andere wending.

Deze film is zeker het kijken waard, hij is ontzettend spannend en wordt heel goed geacteerd. Het verhaal loopt goed in elkaar op en maakt zeker de horror night compleet. De acteurs zijn heel leuk en passen goed bij de film.

HUSH

Deze film heb ik pasgeleden gekeken en vond ik ontzettend goed in elkaar gezet! Het gaat over een vrouw die haar gehoor heeft verloren toen ze nog een tiener was. Ze is in een afgelegen huis gaan wonen in de stilte. Tijdens de film komt eer een gemaskerd gezicht aan haar raam staan. Dit blijkt al snel een psycho killer te zijn.

IN FEAR

De film heb ik afgelopen week zelf gekeken en ik vond hem ontzettend goed en super spannend. In deze film speelt een jong stel de hoofdrol, ze hebben het plan om naar een festival te gaan, maar onderweg gebeuren er dingen die niet helemaal kloppen. Hoe dit avontuur verder gaat, zul je moeten kijken 1 ding is zeker het maakt je Halloween avond helemaal compleet.

THE CABIN IN THE WOODS

Een paar vrienden gaan naar op vakantie naar een afgelegen huisje in het bos. Dit huisje blijkt een geheim te hebben het maakt deel uit van een wereldwijd project. Wat dit uitmaakt voor de groep vrienden ga ik nog niet vertellen. De film is in ieder geval super spannend en neemt je echt mee in het verhaal.

Met deze films kom jij je Halloween movie night zeker door! Zelf ben ik niet zo van de geesten en poppen films vandaar dat het voornamelijk thrillers zijn die in mijn lijst staan. Maar wat is jou favoriete horrorfilm? Laat het weten in de comments.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie