Let’s talk about Love Island NL #5

Love island nederland

Nu we allemaal niet naar feestjes kunnen tijdens halloween zijn er minder mogelijkheden om te doen tijdens halloween. Maar iets wat je wel kan doen is met een paar vrienden (binnen de regels ofcourse) een griezelige film marathon houden met enge films op Netflix. Om het je iets makkelijker te maken zodat je niet de halve avond kwijt bent aan zoeken naar films. Heb ik een lijstje gemaakt met enge halloween achtige films op Netflix. Dus jij regelt de snacks, en een paar vrienden en dan heb ik de films alvast voor je uitgezocht.

PIN IT

TWEE NIEUWE MANNELIJKE ISLANDERS

Terwijl de koppels weg waren voor een challenge kwamen er twee nieuwe mannelijke islanders in de villa. Ricardo en Max zaten ze op de zwembad rand op te wachten, tot de islanders terug kwamen. Lisa liet al meteen merken Ricardo wel interessant te vinden en ging meteen met hem praten. Max kwam voor Alicia maar die gaf al snel aan dat ze hem eigenlijk niet zo zag zitten. Alicia ging op date met Max, waar ze aangaf toch door te willen met Nick. Lisa ging op date met Ricardo en dit leek wel heel goed te klikken.

Uiteindelijk mochten Ricardo en Max een islander kiezen, Ricardo ging voor Lisa & Max toch voor Alicia.

KOMST NIEUWE ISLANDER FLOOR

Mac kreeg een berichtje dat hij op date mocht met de nieuwe islander Floor. Ook Daniël mocht op date met Floor. Mijn eerste indruk van Floor was heel positief, het is een gezellige, drukke en spontane meid die zeker een aanwinst is voor de villa. Floor trok het meeste naar Daniël toe en ik vind ze zo schattig samen! Ondertussen zijn ze ook een koppel geworden tijdens de herkoppeling, en als ik eerlijk ben vind ik dit het oprechtste koppel dat er nu in de villa zit. Het is zo leuk om die twee samen te zien, daar wordt je zelf gewoon blij van.

THIJS TERUG IN DE VILLA?

Over de terugkomst van Thijs heb ik veel te vertellen. Ten eerste hoorde ik overal dat Thijs al bij het vliegtuig was gespot. Even hierna konden we kiezen of Thijs wel of niet in de villa terug mocht komen. Hierdoor begon ik echt te twijfelen aan de echtheid van het programma. Daarnaast vond ik het vreemd dat Lisa eerst zei dat ze het met Ricardo wilde proberen en door moet. Maar later die week ineens zei dat ze vrienden met hem zou blijven?! Toen ik hier aan terug dacht leek het bijna of ze het allang wist?

Nou is Thijs niet mijn favoriete islander, en durf ik te zeggen dat ik op nee had gestemd. Ik vond het juist leuk dat Lisa zich eindelijk voor iemand open ging stellen. Maar vond ook dat Thijs, Lisa in het begin ervan weerhield zich voor andere open te stellen omdat hij alleen Lisa leuk vond.

Maar wat vinden jullie van de terugkomst van Thijs en op wat hadden jullie gestemd?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie