Nieuw seizoen Money Heist & nog meer nieuws op Netflix

Dat er een nieuw seizoen van Money Heist ofwel La Casa De Papel online is gekomen zal je vast al gezien hebben. Vooral degene die deze serie ontzettend leuk vinden, keken hier hoogstwaarschijnlijk zeker naar uit. Maar naast Money Heist zijn er nog veel meer leuke nieuwe series en films toegevoegd aan Netlix in april en komen er nog veel leuke dingen bij.

Volg jij Temptation ook? Lees ook: LET’S TALK TEMPTATION ISLAND 2020 #3

PIN IT

LA CASA DE PAPEL SEIZOEN DEEL 4

De beroemde serie Money Heist ofwel La Casa De Papel is terug met een 4de seizoen. Misschien ken je de serie zelf niet. En denk je waar gaat dit dan over? Deze serie gaat over een groep mensen die de perfecte overval in de geschiedenis willen plegen. Ze willen 2.4 miljoen euro stelen van The Royal Mint of Spain. Het is niet duidelijk waar het 4de seizoen over zal gaan. Omdat de trailer heel kort was.

Is al te zien op Netflix

NAILED IT SEIZOEN 4

In de serie Nailed It strijden verschillende amateur bakkers tegen elkaar om een 10.000 dollar prijs. Ze moeten verschillende opdrachten van professionele bakkers na maken. In het nieuwe seizoen zijn er in elke aflevering weer 3 nieuwe mensen die het tegen elkaar opnemen. Iedere keer krijgen ze een nieuwe opdracht waarin ze koekjes, cakes of andere baksel moeten maken. Als je van bakshows houdt is Nailed It echt iets voor jou.

Seizoen 4 is al te zien op Netflix

TOO HOT TOO HANDLE

Ben jij fan van Love Island, Ex on the Beach, Temptation en dat soort shows? Dan is de nieuwe serie Too Hot Too Handle echt iets voor jou! Het lijkt op het eerste gezicht een beetje op Love Island, maar niks is minder waar. Want tijdens deze show zit er een nieuwe twist aan, ze mogen namelijk niet zoenen en geen sex hebben. Zelf vind ik dit persoonlijk een hele leuke twist omdat het nu ook echt gaat om de connectie en niet om de lust. En ipv een presentator of de tablet of terror is er nu Lana een soort Google Home die de vrijgezelle toespreekt. Ik ben ontzettend benieuwd hoe deze show gaat lopen en wie er wel of niet het gaan redden.

Seizoen 1 Too Hot Too Handle is online te zien op Netflix!

THE CIRCLE FRANCE

Naast The Circle USA en Brazil is er nu ook een franse versie online gekomen. Het idee erachter is dat mensen in appartementen worden opgesloten. Ze maken hier een online profiel aan waarbij ze de keuze hebben om real te zijn om als catfish te spelen. Het is de bedoeling dat ze uiteindelijk van de andere spelers als favoriet gekozen worden door de dingen die ze doen op social media. Status en strategisch denken zijn dus ontzettend belangrijk om de geldprijs van 100.000 euro te winnen. Het belangrijke is, is dat ze elkaar ook niet zien maar enkel alleen via social media foto’s.

Deze keer doen er dus alleen franse deelnemers mee ipv amerikaanse of braziliaanse mensen. Als je dit programma al leuk vond in de amerikaanse versie zal je de braziliaanse en de franse ook zeker interessant vinden.

Lees ook: DIT ZIJN MIJN FAVORIETE PODCAST OP SPOTIFY!

DEZE FILMS ZIE JE VANAF APRIL OOK OP NETFLIX

  • El silencio del pantano, beschikbaar vanaf 22 april.
  • The Plagues of Breslau, beschikbaar vanaf 22 april.
  • Extraction, beschikbaar vanaf 24 april.
  • Rich in Love (Ricos de Amor), beschikbaar vanaf 30 april.
  • Dangerous Lies, beschikbaar vanaf 30 april.

Natuurlijk zijn er nog veel meer series en films die toegevoegd zijn deze maand of er nog aankomen. Als je op Netflix kijkt onder het kopje ‘latest’ zie je alle nieuwe series en films die zijn toegevoegd.

Heb jij het nieuwe seizoen van Money Heist al gezien?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie