Dit zijn mijn favoriete podcast op Spotify!

Tijdens mijn stageperiode een tijdje geleden heb ik eigenlijk podcast ontdekt. Ik vind het zelf zo chill om hiernaar te luisteren en daardoor nieuwe dingen te leren. Maar je krijgt hierdoor ook een keer de kijk van andere op de wereld te zien. Als ik bezig ben met opruimen of lekker buiten ben, vind ik het heerlijk om podcast aan te zetten en hier naar te luisteren. Hierbij deel ik mijn favoriete podcast met jullie voor inspiratie.

Volg jij elke week Temptation Island? In mijn laatste blog praat ik over de laatste afleveringen, en wat ik ervan vond. Lees hier de volledige blog > LET’S TALK TEMPTATION ISLAND 2020 #3

PIN IT

WAT IK WOU DAT IK WIST PODCAST

Deze podcast is ingesproken door de 26 jarige Kelly, die verschillende onderwerpen bespreekt die te maken hebben met het leven als 20 jarige. Ik vind zelf de manier hoe Kelly praat heel fijn en steek er zelf ook ontzettend veel van op. Sommige dingen die ze zegt zijn ook herkenbaar waardoor het prettig is om hier naar te luisteren. Ze begint met het ‘lekker loeren’ blokje waarmee ze de week luchtig doorneemt. Daarnaast deelt ze kijk en luistertips en bespreekt ze de laatste nieuwtjes.

Je kunt haar podcast hier vinden

YOUR INNER GLOW VAN ROMANE

Romane kan je misschien al kennen als ‘ItIsRomane’ op Youtube. Ze heeft al redelijk wat jaren een kanaal op Youtube waarin ze bijv. tips op deelt en shoplogs plaatst. Maar sinds een paar maanden is Romane ook begonnen met een eigen podcast serie. Romane haar podcast gaat over haar eigen ervaringen en haar reis naar geluk, self-love en persoonlijke groei. De manier hoe Romane praat vind ik zelf ontzettend fijn om naar te luisteren en ze deelt ook veel tips. Het is dus zeker een aanrader!

Hier vind je Your Inner Glow op Spotify

LEKKER LAU VAN LAURA BRIJDE

Laura Brijde heeft een podcast genaamd ‘Lekker Lau’ ze omschrijft zichzelf als digitale stuiterbal. Ze geeft in haar podcast je een kijkje in haar millennial bestaan. Tijdens haar podcasts bespreekt ze onderwerpen zoals liefde, carriere, reizen, onzekerheden en geluk. Ze legt hierbij ook verschillende dingen uit waardoor het ook nog is heel leerzaam is om hier naar te luisteren. Ik zelf vind de podcast heel fijn om naar te luisteren omdat ze alles heel luchtig bespreekt en niet te serieus.

Je kunt haar podcasts hier vinden.

Er zijn natuurlijk nog ontelbare andere podcast die ook ontzettend leuk zijn om naar te luisteren. Maar voor nu waren dit zeker wel mijn favoriete. Wanneer ik nog meer podcast ontdek zal ik hier zeker een nieuwe blog over schrijven.

Welke podcast of podcasts luister jij graag?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie