Let’s talk Temptation Island 2020 #3

Let’s talk Temptation Island 2020 #3

Tijdens Temptation Island 2020 houd ik jullie op de hoogte van de laatste afleveringen en wat er allemaal is gebeurd. Er zijn ondertussen alweer 2 nieuwe afleveringen online gekomen van Temptation Island 2020 waarin er weer ontzettend veel is gebeurd. In aflevering 7 eindigde we met een kampvuur waarin Roshina helemaal overstuur was en dat een koppel mogelijk een telefoon bijhad.

Vorige Let’s Talk Temptation: https://lisabouw.nl/lets-talk-temptation-island-2020-2/

** Als je aflevering 7 en 8 nog niet hebt gezien kunnen er spoilers in voor komen!! **

Valsspelen Temptation Island

Veel tranen bij laatste kampvuur Temptation ISland

In aflevering 7 was het 2de kampvuur te zien dit bracht natuurlijk weer het nodige drama met zich mee. Alleerst lijkt het tussen Angela en Christian nog steeds goed te gaan met de beelden die ze allebei hebben gekregen. Angela lijkt zich in ieder geval niet zorgen te maken over de dingen die Christian zegt en Christian maakt zich ook geen zorgen. Dit geldt hetzelfde voor Gianni en Melissa, Gianni kreeg beelden van Melissa dat ze nog steeds naar huis wilde maar het alleen niet meer zei. Dus ook tussen hen vielen de beelden wel mee.

De beelden van Elke vond ik persoonlijk wel al redelijk ver gaan, want je zag gewoon dat Arda toch wel iets te dichtbij komt bij de verleidster vooral met wat drank op. Je merkte wel dat het Elke wel wat deed hoe Arda deed, maar dat ze er nu toch iets rustiger op reageerde. Karim daarentegen begon steeds closer te worden met een verleidster en keek haar dan ook heel diep in de ogen aan tijdens een gesprek. Roshina was daarom ook heel erg verdrietig geworden tijdens en na het kampvuur omdat ze natuurlijk heel bang was dat hij toch tever gaat. Maar Karim vond zijn beelden wel meevallen en bleef er redelijk nuchter over.

Elke en Arda

Melissa en Gianna speelde vals met een stiekeme telefoon?

Aan het einde van aflevering 7 zag je hoe Roshina helemaal overstuur was bij Melissa. Na een tijdje gingen ze samen de badkamer in en vertelde Melissa dat ze Gianni kon bereiken via een telefoon die ze bij zich had. Ze vertelde dat ze deze maar een keer aanzetten en daarmee Gianni kon appen. Zelf wist ik eigenlijk al dat dit bij een van de koppels zou gebeuren en had ik mijn vermoedens dat het Gianni en Melissa zouden zijn. Ik namelijk al gelezen dat een koppel eruit ging omdat ze een telefoon hadden gebruikt. En omdat zij precies tegelijk naar de badkamer gingen een paar afleveringen terug gokte ik al dat zij het waren.

Gianni en Melissa telefoon bij

Nieuw koppel erbij en Gianni en Melissa naar huis gestuurd

Aflevering 7 eindigde met Melissa die zei dat ze een telefoon bijhad, en dus vals speelde tijdens Temptation Island 2020. Hierdoor begon de volgende aflevering met dat ze werden opgehaald door de productie. Hierna gingen ze praten met Annelien en Rick over waarom ze de telefoon bij hadden en ondanks Gianni dit bleef ontkennen had Melissa het toegegeven. Ze zei dat ze hem niet kon missen en daarom een telefoon had meegenomen. Zelf vond ik dat ze dan gewoon niet hadden moeten meedoen, als ze dan een telefoon meenemen. Hierna kwam er door deze actie een nieuw koppel in de villa’s en eindigde Arda met Eline in een bed. Wat hier uiteindelijk is gebeurd weten we nog niet maar ik ben wel ontzettend benieuwd.

Wat vinden jullie van het nieuwste koppel op Temptation Island 2020? Laat het weten in de comments.

Meer bekijken: https://lisabouw.nl/nieuwe-docu-like-monica/

PinDeel1

Leave a Reply

Your email address will not be published.