Let’s talk Temptation Island 2020 #3

Nu we allemaal niet naar feestjes kunnen tijdens halloween zijn er minder mogelijkheden om te doen tijdens halloween. Maar iets wat je wel kan doen is met een paar vrienden (binnen de regels ofcourse) een griezelige film marathon houden met enge films op Netflix. Om het je iets makkelijker te maken zodat je niet de halve avond kwijt bent aan zoeken naar films. Heb ik een lijstje gemaakt met enge halloween achtige films op Netflix. Dus jij regelt de snacks, en een paar vrienden en dan heb ik de films alvast voor je uitgezocht.

PIN IT

VEEL TRANEN BIJ LAATSTE KAMPVUUR TEMPTATION ISLAND

In aflevering 7 was het 2de kampvuur te zien dit bracht natuurlijk weer het nodige drama met zich mee. Alleerst lijkt het tussen Angela en Christian nog steeds goed te gaan met de beelden die ze allebei hebben gekregen. Angela lijkt zich in ieder geval niet zorgen te maken over de dingen die Christian zegt en Christian maakt zich ook geen zorgen. Dit geldt hetzelfde voor Gianni en Melissa, Gianni kreeg beelden van Melissa dat ze nog steeds naar huis wilde maar het alleen niet meer zei. Dus ook tussen hen vielen de beelden wel mee.

De beelden van Elke vond ik persoonlijk wel al redelijk ver gaan, want je zag gewoon dat Arda toch wel iets te dichtbij komt bij de verleidster vooral met wat drank op. Je merkte wel dat het Elke wel wat deed hoe Arda deed, maar dat ze er nu toch iets rustiger op reageerde. Karim daarentegen begon steeds closer te worden met een verleidster en keek haar dan ook heel diep in de ogen aan tijdens een gesprek. Roshina was daarom ook heel erg verdrietig geworden tijdens en na het kampvuur omdat ze natuurlijk heel bang was dat hij toch tever gaat. Maar Karim vond zijn beelden wel meevallen en bleef er redelijk nuchter over.

MELISSA EN GIANNi SPEELDE VALS MET EEN STIEKEME TELEFOON?

Aan het einde van aflevering 7 zag je hoe Roshina helemaal overstuur was bij Melissa. Na een tijdje gingen ze samen de badkamer in en vertelde Melissa dat ze Gianni kon bereiken via een telefoon die ze bij zich had. Ze vertelde dat ze deze maar een keer aanzetten en daarmee Gianni kon appen. Zelf wist ik eigenlijk al dat dit bij een van de koppels zou gebeuren en had ik mijn vermoedens dat het Gianni en Melissa zouden zijn. Ik namelijk al gelezen dat een koppel eruit ging omdat ze een telefoon hadden gebruikt. En omdat zij precies tegelijk naar de badkamer gingen een paar afleveringen terug gokte ik al dat zij het waren.

NIEUW KOPPEL ERBIJ EN GIANNI EN MELISSA NAAR HUIS GESTUURD

Aflevering 7 eindigde met Melissa die zei dat ze een telefoon bijhad, en dus vals speelde tijdens Temptation Island 2020. Hierdoor begon de volgende aflevering met dat ze werden opgehaald door de productie. Hierna gingen ze praten met Annelien en Rick over waarom ze de telefoon bij hadden en ondanks Gianni dit bleef ontkennen had Melissa het toegegeven. Ze zei dat ze hem niet kon missen en daarom een telefoon had meegenomen. Zelf vond ik dat ze dan gewoon niet hadden moeten meedoen, als ze dan een telefoon meenemen. Hierna kwam er door deze actie een nieuw koppel in de villa’s en eindigde Arda met Eline in een bed. Wat hier uiteindelijk is gebeurd weten we nog niet maar ik ben wel ontzettend benieuwd.

Wat vinden jullie van het nieuwste koppel op Temptation Island 2020? Laat het weten in de comments.

Meer bekijken: https://lisabouw.nl/nieuwe-docu-like-monica/

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Maartje

  Ik zit te wachten tot het fout gaat. (Daar kijken we allemaal voor toch ?) het nieuwe koppel gaat sws de fout in, ik vraag me überhaupt af of dit een echt koppel is trouwens

  1. lisabouw

   Ja ik ook denk dus echt niet dat Arda het gaat redden en over Karim heb ik op dit moment ook mijn twijfels.
   Ik snap wel dat je twijfelt of het een echt koppel is ik vind ze ook maar beetje een gek stel haha. Maarja misschien verrassen ze ons nog!

Geef een reactie