Met deze nieuwe kledingcollecties is jouw kast lente ready!

Nu de temperaturen steeds hoger worden kunnen die lente kleren weer uit de kast. Maar het kan zijn dat jouw kledingkast wel toe is aan wat nieuwe items. Ik heb alle leuke nieuwe kledingcollecties voor je op een rij gezet zodat jij gemakkelijk die nieuwe items scoort!

Wil jij nog met heel veel korting kleding scoren? Lees dan ook deze blog: SCOOR VEEL KORTING BIJ DEZE FASHION WEBSHOPS! (APRIL)

PIN IT

MANON TILSTRA X NAKD

De laatste tijd shop ik vaak bij NAKD de kleding is vaak ontzettend leuk en redelijk betaalbaar. Een van mijn favoriete nederlandse youtubers Manon Tilstra, heeft nu een nieuwe collectie uitgebracht samen met NAKD. Hierin komt veel wit, roze, paar en nude kleuren in voor zoals bruin of beige. De kleding is perfect voor lente en zomer met de leuke blousjes, hemdjes, jurken en leuke jassen. Alles is geïnspireerd door de stijl van Manon Tilstra, omdat ze dit soort kleding zelf ook vaak draagt.

Bekijk hier de volledige collectie!

PULL EN BEAR X LA CASA DE PAPEL COLLECTIE

Recent is het 4de seizoen van de serie La Casa De Papel online gekomen op Netflix. En voor alle La Casa De Papel fans heeft Pull & Bear een nieuwe kledingcollectie hierop gebaseerd. Er zijn truien, shirts, petten en zelfs sokken uitgekomen met allemaal La Casa De Papel teksten of de bekende maskers. erop. Ben jij heel erg fan van La Casa De Papel? Dan kan je hier de volledige collectie vinden.

NIEUWE KLEDINGCOLLECTIE: TO ALL THE BOYS X H&M

Zelf vind ik de films van To All The Boys I Loved Before een ontzettend leuk. En wat nog leuker is dat jij nu deze kleding kunt kopen bij de H&M. Als jij de kleding die ze in deze films draagt heel leuk vind dan kan je deze nu ook zelf kopen. In de nieuwe collectie van de H&M. De kleding is heel vrolijk met roze en witte kleuren maar ook met bloemetjesprint en dus perfect voor komende zomer.

Shop hier de nieuwe collectie van To All The Boys x H&M

Jouw kledingkast is 100% zomer proof nadat jij de leukste items hebt besteld van deze nieuwe kledingcollecties! Mijn favoriete kledingwinkels zijn Asos en NAKD hier vind ik altijd de leukste kleding.

Wat is jullie favoriete kledingwinkel?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie