Met de pixgrade presets maak jij jouw droom Insta feed

Mooie Instagram feeds zijn ondenkbaar tegenwoordig. Veel mensen houden een bepaald thema aan maar zelf vind ik dit nog altijd lastig om bij te houden. Heb jij nou ook het probleem dat je een bepaald thema aan wilt houden maar dit niet goed lukt? In deze blogpost ga ik je uitleggen hoe je een hele mooie Instagram feed maakt. Of je foto’s gewoon mooier kan laten worden door het te editten met Lightroom. Het bedrijf Pixgrade maakt presets die jij makkelijk in lightroom zet waardoor je makkelijk je foto’s bewerkt.

Lees ook: DIT ZIJN MIJN FAVORIETE PODCAST OP SPOTIFY!

PIN IT

GROOT AANBOD PIXGRADE PRESETS EN BUNDELS

Het bedrijf Pixgrade heeft ontzettend veel presets met allemaal verschillende stijlen. Zo heb je stijlen waar alles groener gemaakt is zoals Bali Bay maar ook waar alles witter word of silver wordt. Omdat iedereen andere stijlen leuk vind is het aanbod ook groot. Daarnaast kan je ook bundels aanschaffen hierin krijg je dan een geselecteerde presets die ook bij elkaar passen. Op de site van Pixgrade kan je door verschillende presets en bundels scrollen tot je degene vind die echt bij jou stijl past.

Bekijk hier het volledige aanbod: https://pixgrade.com/lightroom-presets/

Deze foto heb ik bewerkt met de Rose Gold preset zoals je ziet maakt het de foto ineens heel anders.

DIT KRIJG JE ALS PRESET OF BUNDEL KOOPT

De Netflix film Our House gaat over Ethan. Ethans ouders zijn gestorven bij een auto-ongeluk. Hij voelt zich hier enorm schuldig over. Doordat hij zich zo voelt heeft hij zijn studie bij MT stopgezet. In plaats daarvan is hij bezig met een revolutionair experiment waarbij hij voor zijn jongere broers en zussen kan zorgen. Maar dit project ging niet helemaal zoals hij gehoopt had. Hij heeft namelijk iets kwaadaardig losgelaten doordat het bovennatuurlijke krachten in het huis versterkte.

BEWERKEN VAN FOTO’S MET DE PRESETS VAN PIXGRADE

Wanneer je de preset koopt krijg je een zip bestand met daarin een aantal bestandjes. Deze kun je importeren in Lightroom op je mobiel of computer. Wanneer je ze geïmporteerd hebt zie je tussen je user presets staan wanneer je in het bewerkingsvenster zit. Als je dan gaat bewerken kan je op de presets klikken of er met je muis overheen gaan om te zien wat de presets veranderen. Daarna kan je als je wilt de foto nog meer naar eigen smaak bewerken zodat je het beste resultaat krijgt.

De presets zijn te gebruiken op zowel mobiel als computer. En ook op Android en IOS besturingssystemen. Op deze pagina staan video’s waarin is uitgelegd hoe je de presets installeert. https://pixgrade.com/how-to/

Wil jij nou ook de presets kopen of gewoon kijken of er wat tussen zit voor jou? Kijk dan op de website van Pixgrade: https://pixgrade.com/lightroom-presets/

*Samenwerking met Pixgrade

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie