Let’s Talk Temptation Island #5

Tijdens Temptation Island 2020 houd ik jullie op de hoogte van de laatste afleveringen en wat er allemaal is gebeurd. Deze keer blik ik terug op de laatste 3 afleveringen van Temptation Island. Ondertussen is Temptation Island 2020 officieel voorbij en is er bekend welke koppels nog bij elkaar zijn en welke niet. In deze blog blik ik terug op het verloop van de laatste afleveringen. Dit is de laatste Let’s Talk Temptation Island.

Lees hier afgelopen Let’s Talk Temptation

PIN IT

TEMPTATION ISLAND DREAM DATES

Tijdens de een-na-laatste aflevering mochten de deelnemers definitief kiezen met wie ze op die dream dates gingen. Uiteindelijk ging Karim voor Cheyenne, Christian voor Amber, Zach voor Romee & Arda toch weer voor Eline. De meiden kozen voor Mathieu, Bas, Sam en Joris. De dream dates waren allemaal echt super leuk bedacht en heel romantisch. Ze kwamen namelijk in luxe huisjes en gingen daarna allemaal op dates zoals kruisboogschieten en cultuur opsnuiven. Zo gingen Karim en Cheyenne op date naar een grote budha in Thailand.

HET LAATSTE KAMPVUUR

In de laatste aflevering namen de koppels afscheid van de verleiders en verleidsters. Daarna zien we een voor 1 de laatste kampvuren waar de koppels weer herenigd worden. Zach en Simone waren als eerste, Simone kreeg nog beelden te zien dan Zach nogmaals de fout in ging samen met Romee. Vlak hierna kwam Zach aanlopen en ze hadden meteen ruzie. Simone was heel kwaad op Zach en Zach bleef Simone overal de schuld van geven. Zelfs nadat hij de fout in is gegaan.

Hierna waren Angela en Christian aan de beurt. Ze namen allebei afscheid van de singles en gingen richting het kampvuur. Angela was helemaal blij dat ze Christian weer ging zien waardoor ze eigenlijk Christian meteen naar haar toe stuurde. Angela vloog hem meteen om zijn nek en ze waren beide super blij. Hierna bespraken ze nog wat met presentator en presentatrice, en daarna mochten ze gaan.

Karim en Roshina namen ook afscheid van de singles en gingen richting het kampvuur. Hier kwam Karim naar Roshina en ze bleef eerst nog zitten en vroeg daarna of ze naar hem toe mocht. Ze rende naar Karim vloog hem ook om de nek. Roshina was super tevreden hoe Karim zich had gedragen en had helemaal geen onzekerheid meer. Alleen Karim zat nog een paar dingen dwars over wat Roshina zei over zijn persoonlijke dingen.

Uiteindelijk mochten ook Arda en Elke elkaar weer terugzien, zoals verwacht was de sfeer heel kill. Arda zei dat hij er geen spijt van had. Waarna Elke vroeg waarom doe je mij dit aan? Uiteindelijk na een paar discussies gingen ze niet samen verder en mochten ze gaan.

WELKE KOPPELS ZIJN NOG SAMEN?

Op dit moment zijn er nog 3 koppels samen waaronder Karim en Roshina. Roshina heeft laatste laten weten dat er wellicht een kindje aan komt. Het gaat heel goed tussen deze 2. Daarnaast is Melissa in verwachting samen met Gianni. Zij deden in het begin van Temptation Island mee maar werden weggestuurd wegens vals spelen. Op dit moment is Arda samen met Amber en is Elke ook verder gegaan. Ook Angela en Christian zijn nog samen zij waren dolgelukkig toen ze elkaar terugzagen bij het laatste kampvuur. Zach en Simone spreken elkaar niet meer en zijn ook niet meer samen.

DIt was dan helaas de laatste Let’s Talk Temptation Island, binnenkort komen er wel weer meer film en serie tips aan. Daarnaast ook een hele hoop nieuwe gemakkelijke en gezonde recepten. Blijf via social media op de hoogte van de laatste updates en blogs.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie