Deze nieuwe series en films zie jij in mei op Netflix!

Nieuwe series en films Netflix

Nieuwe series en films op Netflix zijn er in de maand mei weer een heleboel. Waaronder een nieuw seizoen van Dynasty! Zelf ben ik heel erg excited voor dit nieuwe seizoen omdat ik nog goed weet hoe spannend het was afgelopen. Dus voor alle Netflix fans die heel erg benieuwd zijn wat er weer allemaal nieuw op Netflix komt lees gerust verder.

* Het kan zijn dat sommige series en films er ondertussen al op staan maar beter laat dan nooit 😉

PIN IT

NIEUWE FILMS OP NETFLIX

  • Bad Teacher
  • Friday the 13th
  • All day and a night
  • After the wedding
  • The wrong missy

INTO THE NIGHT

Een groep reizigers van een nachtvlucht uit Brussel moeten er alles aan doen om de zon te overleven. Ze proberen te vliegen naar het westen waar de nacht hen kan beschermen van de zon. Op onverklaarbare wijze maakt de zon alles wat op zijn pad gaat kapot. Dit wordt dus nog een hele uitdaging voor deze groep reizigers.

Is al te zien op Netflix!

BLOOD & WATER

Een 16 jarige laat zich overplaatsen naar een andere school. Haar zusje is geboorte ontvoerd en nu vermoedt ze dat een leerling van haar nieuwe school haar zusje is. Dit komt omdat dat meisje op dezelfde dag jarig is als haar zusje eigenlijk jarig was. Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal verder gaat!

Blood en Water is al t zien op Netflix

DYNASTY SEIZOEN 3

Voor de Dynasty fans heb ik goed nieuws want het 3de seizoen is deze week online gekomen. We gaan eindelijk zien hoe het verhaal van Fallon en haar familie verder zal gaan. Dit brengt weer een hoop drama, spanning en gossip met zich mee. Dynasty gaat over een rijke familie die veel geheimen en drama met zich mee brengen. Het is zeker een aanrader voor mensen die van drama series en een beetje spanning houden.

Seizoen 3 van Dynasty is al te zien op Netflix!

SELLING SUNSET

Deze serie draait om the Oppenheim Group, dit is een makelaarskantoor van de tweelingbroers Jason en Brett. De 2 mannen kopen, verbouwen en verkopen luxe, grote villa’s gelegen in Hollywood. Ze kopen dure plaatsen vol zand op om hier de grootste huizen op te bouwen. Naast de makelaars hebben ze ook mooie dames als werknemers die zorgen dat de huizen verkocht worden. In het 1e seizoen is er een heleboel drama meegekomen en zijn er nog veel vragen onbeantwoord gebleven.

Selling Sunset is nu al te zien op Netflix!

CONTROL Z

De serie Control Z lijkt een beetje op Pretty Little Liars. Het gaat namelijk over een hacker die studentengeheimen begint te lekken. Sofia gaat op onderzoek uit om te proberen het lekken te stoppen. Deze serie zal dus een hoop spanning en drama met zich meebrengen. En is zeker een aanrader voor fans van Pretty Little Liars.

Dit waren de nieuwe series en films op Netflix voor de maand Mei. Volgende maand komt er weer een nieuwe blog online met het nieuwste aanbod van Netflix in juni. Lees hier de laatste nieuw op Netflix blog.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie