Let’s talk Temptation Island 2020 #4

Let's Talk Temptation

Tijdens Temptation Island 2020 houd ik jullie op de hoogte van de laatste afleveringen en wat er allemaal is gebeurd. Ik ben deze keer iets later met de Let’s Talk Temptation maar ik blik alsnog terug op aflevering 9, 10 en 11. Heb jij deze nog niet gezien bekijk deze dan eerst en lees daarna rustig verder. In de laatste blog over Temptation waren Gianni en Melissa weggestuurd en kwamen Zach en Simone net in de villa.

LET’S TALK TEMPTATION ISLAND 2020 #3

PIN IT

temptation island: love or leave

ZACH EN SIMONE MAKEN HUN ENTREE IN DE VILLA

Nadat Melissa en Gianni weer herenigd waren en alweer even weg waren begon het avontuur voor Zach en Simone. Ze maakte kennis met iedereen en Bas stortte zich meteen op Simone en Romee meteen op Zach. Maar zach ging de eerste nacht al iets te close met Romee en had ook teveel gedronken. Zach zegt dat als hij drinkt hij de volgende dag niks meer weet. Dit geloof ik zelf toch niet helemaal.

ARDA VALT TOCH VOOR DE VERLEIDING VAN ELINE

Nadat Arda in aflevering 9 tijdens een avond feesten te close met Eline wordt kreeg het een nog ergere wending. Arda en Eline belanden samen in bed en konden de seksuele spanningen niet meer aan. Daarna bleef Eline steeds bij Arda slapen en wonnen ze een overnachting in een luxe suite Naast deze overnachting gingen ze ook samen op date. Tijdens deze date vroeg Arda of ze nu een koppel waren maar Eline liet hier al meer afweten. Maar op d’n duur liet Eline duidelijk merken dat het puur om een vakantieliefde gaat. Arda hoopte echt Eline aan de relatietest over te houden, maar dat zit er zeker niet in.

ZWAARSTE KAMPVUUR TOT NU TOE VOOR ELKE

Tijdens het kampvuur van de meiden kwam Elke voor het zwaarste kampvuur tot nu toe te staan. Ze kreeg namelijk de beelden te zien van Arda en Eline waarin ze het heel gezellig hadden in bed. Dat Arda vreemd was gegaan reageerde Elke tijdens het kampvuur nog heel erg nuchter op maar al snel daarna werd ze verdrietig en begon ze het zichzelf kwalijk te nemen. Dit vond ik zelf echt oprecht heel erg om te zien. Bij Angela vielen de beelden mee alleen vond ze het niet zo leuk dat die meiden Christian aan raakte. Simone kreeg tijdens het kampvuur helemaal geen beelden te zien en was hierdoor heel erg onzeker en boos op Zach. Ook de beelden van Roshina vielen reuze mee.

KAMPVUUR VOOR DE JONGENS

Voor de jongens was ook het kampvuur aangebroken in aflevering 11. Arda kreeg hier de beelden te zien van Elke die helemaal overstuur was van de beelden van Arda. Elke Christian kreeg goeie beelden maar was er niet zo blij mee dat hij zag hoe sommige verleiders met zijn vriendin aan het spelen zijn. Ook Zach was niet blij met de manier waarop verleider Bas over Simone aan het praten was. Hij vond dat hij haar ook gewoon eerst had kunnen leren kennen, voordat hij meteen over andere dingen begon te praten.

Karim kreeg als eerste beelden van een huilende Roshina en had geen idee waar het over ging. Daarnaast vertelde Roshina iets persoonlijks over Karim en ook hierdoor ging Karim meer aan zijn relatie twijfelen. Al bij al was het dus voor alle mannen een zwaar kampvuur.

Binnenkort komt er een Let’s Talk Temptation #5 deze zal waarschijnlijk gaan over aflevering 12 , 13 en 14. Volg mij op Facebook of Instagram voor updates wanneer deze online komt!

Wat vond jij van het gedrag van Arda en het vreemdgaan?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie