Eten bij buffetrestaurant ‘t Wapen van Rosmalen

wapen van rosmalen

Follow my blog with Bloglovin

Heb jij deze keer nu echt geen zin om te koken? En heb je eigenlijk zin om veel te eten? Dan ben jij op zoek naar een heerlijk buffetrestaurant. Ik ben namelijk zelf 2 keer bij ’t Wapen van Rosmalen geweest in Rosmalen. Ik ben ontzettend tevreden over dit restaurant. Het eten is ontzettend lekker, de locatie is makkelijk vindbaar en het is heel mooi ingericht.

Van te voren een lekker dagje uit? Tips voor winkelen in Arnhem.

PIN IT

HET AANBOD IN ETEN BIJ HET ’T WAPEN VAN ROSMALEN

Het aanbod is redelijk groot, zo heb je een wok, een bakplaat & een heerlijk aanbod aan toetjes. Je kunt bij de bakplaat je favoriete vlees vers laten bakken zoals een heerlijke varkenshaasje maar ook biefstuk en speklappen. Bij de wok kun je zelf kiezen welk vlees je pakt, welke groente en welke saus. Mijn favoriet op dit moment is de pangasius met prei en knoflook saus. Bij de wok en plaat wordt alles vers voor je gebakken.

Daarnaast zijn er verschillende bakken met verschillende soorten eten. Bijvoorbeeld hollandse gerechten voorgerechten, snacks voor de kinderen bijv. Maar ook kipsate, spareribs, kibbeling en nog veel meer. De kwaliteit van het eten is ontzettend goed alles wordt vers bereid en is daarom heerlijk.

DE INRICHTING BIJ HET WAPEN VAN ROSMALEN

Als je binnenkomt zie je als eerste de welkomsthal, waar ook een trap is naar beneden waar eventueel wc’s zijn en een kinderspeelruimte. Wanneer je bent ingecheckt bij de receptie wordt je naar je tafel gebracht. Snel hierna kun je drinken bestellen dit werd snel gebracht. Het is ruim ingedeeld je hebt overal meer dan genoeg ruimte om te lopen. Zo zijn er ook 2 eet ruimtes, alles is net en overzichtelijk ingericht. Je ziet makkelijk waar wat te vinden is en alles is ook in de huisstijl van ’t Wapen van Rosmalen.

DIT ZIJN DE VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN

Je kunt bij ’t Wapen van Rosmalen kiezen voor verschillende arrangementen. Je kunt eten en drinken voor een vast bedrag & tijd maar je kunt ook zonder drinken inbegrepen. Als je geen drinken inclusief hebt zit je niet vast aan een bepaald aantal uren. Van maandag tot donderdag eet je voor 22 euro per persoon, de rest van de dagen betaal je 24 euro (geldt voor zonder drinken inclusief). Voor inclusief drinken betaal je maandag tot donderdag 30 euro p.p. de rest van de dagen begint het vanaf 33 euro p.p. Wil je langer dan twee uur blijven zitten betaal je meer, voor alle prijzen kijk op https://www.wapenvanrosmalen.nl/prijzen.

Ik ben zelf ontzettend tevreden over ’t Wapen van Rosmalen, heb je nog vragen over mijn ervaring hier stel ze dan in de comments. Wil je liever een Netflix avondje houden klik dan hier!

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie