2 dagen in het prachtige Scheveningen

We zitten bijna weer in december en dat betekent het einde van het jaar. Dit is het perfecte moment om terug te blikken op leuke momenten die ik dit jaar heb meegemaakt. Een van de leukste dingen die ik heb meegemaakt, is toch wel de 2 dagen en een overnachting in Scheveningen, voor het 1 jaar samen zijn met mijn vriend. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen gebeurd.

PIN IT

1 JAAR SAMEN VIEREN IN SCHEVENINGEN!

Afgelopen jaar was ik 1 jaar samen met mijn vriend. Na lang bedenken wat we nou konden gaan doen besloten we een overnachting in het Carlton Beach Hotel te boeken. We zijn hierdoor s’middags richting Scheveningen gereden en hebben daar eerst heerlijk rond gelopen in de stad dichtbij het hotel. We hadden s’avonds lekker bij de Mcdonalds avond gegeten en gingen daarna terug naar het hotel. Hierna hebben we heerlijk over het strand en de boulevard gelopen en leuke foto’s gemaakt. We sloten de avond af met een cocktail bij een leuk tentje aan het strand.

De volgende dag moesten we rond 1 uur het hotel uit, we besloten hierna een dagje Den Haag te doen. We hebben hier rustig rondgelopen en de nodige winkels bezocht. Na Den Haag gingen we opzoek naar plek om te eten, uiteindelijk kwamen we uit bij het Wapen van Rosmalen.

Lees hier mijn ervaring bij het Wapen van Rosmalen.

FESTIVALS VAN REBIRTH TOT KARNAVAL FESTIVAL

Dit jaar heb ik verschillende festivals bezocht. Het begon tijdens carnaval met 2 dagen Karnaval Festival, dit was carnaval maar dan harder. Met de Hardstyle en nodige carnavalsmuziek is dit ideaal als je niet alleen van carnaval houdt. In april bezocht ik Rebirth ook hier was veel hardstyle te vinden een van mijn favoriete artiesten D-Block en S-Te-Fan traden hierop. Aan het einde van het jaar ben ik helemaal fout gegaan tijdens superfout in het beursgebouw in Eindhoven. Dit was echt een en al gekkigheid met nodige foute muziek van o.a. Zanger Kafke en Q-music het foute uur. Hier zag ik ook voor het eerst Chipz live optreden.

LEKKER GRIEZELEN TIJDENS TOVERLAND FRIGHT NIGHTS

Pretparken konden zeker niet missen aan deze lijst. Ik ben dit jaar naar Toverland en Bobbejaanland geweest. Bobbejaanland was een pretpark waar ik nog nooit was geweest en ik vond het super leuk. Alles is hier mooi aangekleed en heb hier super leuke foto’s gemaakt. Toverland was helemaal in de Halloween stemming toen ik erheen ging tijdens de Fright Nights. Nu heb ik er een nog niet bij gezet maar aankomende zondag ga ik nog naar de Winter Efteling. Hier kijk ik ontzettend naar uit en hier komt zeker nog een blogpost over!

Natuurlijk heb ik nog heel wat leuke dingen meegemaakt maar dit waren zo’n beetje de hoofddingen.

Waar kijken jullie met een lach op terug uit 2019?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie