Mijn ervaring met bestellen bij Shein (review)

review shein

Zie jij wel eens dat mensen bij Shein bestellen maar weet je niet zo goed of het betrouwbaar is of hoe het werkt? In deze blog deel ik mijn ervaring in het bestel proces, leveringsproces, ontvang proces en de daadwerkelijke kleding review. Door mijn Shein review weten jullie precies hoe het bestellen bij Shein gaat.

Liever winkelen in gewone winkels? Lees dan mijn vorige blog!

PIN IT

BESTELLEN BIJ SHEIN

Het bestellen bij Shein is redelijk hetzelfde als bij andere webshops, je zet alles wat je wilt kopen in je winkelmandje. Als je wilt gaan afrekenen ga je naar het winkelmandje toe. Je kunt hier nog altijd items eruit halen dus no worries! Bij iedere aankoop krijg je Shein-punten waar je uiteindelijk weer leuke kortingen mee kunt krijgen.

SHEIN VERZENDING

De verzending van Shein duurt over het algemeen iets langer dan bij Nederlandse webshops. Het duurt standaard 7 – 10 dagen na verzending van je kleding voor het binnenkomt. Dit lijkt heel lang maar bij mij viel het altijd wel mee omdat producten redelijk snel verzonden worden. Je betaald bij Shein wel standaard 3,95 verzendkosten tenzij je boven de 39 euro zit. Ook kun je bij Shein gewoon met euro’s betalen dus je hoeft niks om te rekenen of zoiets.

SHEIN REVIEW LEVERING

De kleding van Shein wordt altijd geleverd in een grijze grote zak. Dit vind ik persoonlijk er niet heel aantrekkelijk uitzien maar voor de prijs maakt het opzich niet uit. De kleding zit in deze zak namelijk per stuk verpakt in hele mooie hersluitbare zakjes. Je kleding is ontzettend goed beschermd hierdoor en het ziet er ook ontzettend overzichtelijk uit.

SHEIN KLEDING REVIEW

De kleding die ik bestel is altijd precies hetzelfde als op de foto’s van de website. Heb alleen wel eens gehad dat kleding iets kleiner was dan ik me had voorgesteld. Kleding die niet goed was heb ik echter nog nooit teruggestuurd. Wel verkoop ik deze door op United Wardrobe klik hier voor mijn recente producten!

Lees deze blog als jij ook kleding wil verkopen op United Wardrobe.

 

De kleding die ik bij Shein had besteld zat ontzettend lekker en was precies wat ik had verwacht. Helaas waren sommige truien van polyester deze heb ik daarom te koop staan op United Wardrobe.

Heb je nog vragen over bestellen bij Shein stel ze gerust in de comments of stuur me een berichtje op social media. Shop hier zelf de leukste kleren bij Shein.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie