Deze nieuwe films moet je zien in December!

nieuwe films

De maand december is aangekomen en dat betekend nieuwe film releases in de bioscoop! In deze post vertel ik je welke nieuwe films je wanneer kan verwachten in de bioscoop. Wie weet vind jij zo een film die je echt graag wilt zien. Dus lees snel verder…

Mijn leukste momenten van 2019! 2 dagen in het prachtige Scheveningen

PIN IT

Mijn ervaring met eten bij ’t Wapen van Rosmalen. Eten bij buffetrestaurant ’t Wapen van Rosmalen

PROJECT GIO

Deze film gaat over de youtuber Giovanni Latooy. Zijn ouders gaan op vakantie en Gio houdt een feestje in het gloednieuwe huis. Dit gaat niet helemaal goed, en daarom is de helft van het huis af. Hij heeft nu maar 2 weken om het hele huis op te knappen en hij blijft op Youtube zijn video’s uploaden. Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal af gaat lopen. Naast gio spelen er nog meer bekende in zoals Niek Roozen, Bella Zimmerman (Bekend van Brugklas), Vincent Visser en nog veel meer! Bekijk hier het kanaal van Youtuber Gio Latooy.

Te zien vanaf 5 december 2019

JUMANJI: THE NEXT LEVEL

Tijdens deze film keert dezelfde groep terug naar Jumanji om een van hun vrienden te redden. Maar al snel blijkt niets zoals ze het zelf hadden verwacht. Ze moeten zien te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld. Hiervoor moeten ze gevaren aangaan in gebieden zoals woestijnen, besneeuwde bergen en nog veel meer! Nick Jonas bekend van o.a. Camp Rock speelt hierin samen met, Kevin Hart, Karen Gillan Madison Iseman en nog heel veel andere acteurs en actrices.

Te zien vanaf 5 december 2019

HUISVROUWEN BESTAAN NIET 2

In deze film struggelen 3 vrouwen vloekend maar ook lachend met problemen die bij hun levensfase komen kijken. Zoals verwachtingen, verplichtingen en chaos. Deze film is de 2de film in de filmreeks ‘ Huisvrouwen bestaan niet’. Het is waarschijnlijk een heel herkenbare film voor vrouwen die deze levensfase ook meemaken. De film gaat over Gijsje (Eva van de Wijdeven, Marjolein (Jelka van Houten), en Loes (Loes Luca). Ze nemen je mee in hun zoektocht naar antwoorden op hun levensvragen.

Te zien vanaf 12 december 2019

NIEUWE FILM STUPID YOUNG HEART

Deze film gaat over de eerste liefde van de zorgeloze Lenni (15) en de mooie en populaire Kiira (16). Wanneer ze ontdekken dat ze een baby krijgen hebben ze nog geen relatie samen, maar besluiten de baby wel te houden. Lenni moet in 9 maanden een volwassen man zien te worden die een kind kan opvoeden. Nou is hij ook opgegroeid zonder vaderfiguur, en kreeg de volwassen aandacht waar hij naar verlangde van Janne (40), wie lid is van de rechtse actiegroep. Wat er allemaal gebeurt met het stel is nog een verrassing, maar ik ben heel benieuwd.

THE DARE

Deze filmtitel trok meteen mijn aandacht, ik was meteen heel benieuwd waar hij over zal gaan. Na een thuisoverval werd de familie man, Jay Jackson wakker in een kelder met 3 andere gevangenen. Ze komen toevallig erachter dat ze iets gemeen hebben met elkaar. De 3 gevangen moeten samenwerken om te kunnen overleven. Daarom verzinnen ze een riskant plan wat uitgevoerd moet worden voordat de ontvoerder de kans krijgt deze tegen te werken

Te zien vanaf 19 december 2019

Er komen natuurlijk nog veel meer nieuwe films uit in december. Deze films trokken meteen mijn aandacht vandaar dat ik deze met jullie wilde delen.

Gaan jullie naar een van deze films? En welke film was jullie favoriete in november?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Nicole

    Huisvrouwen bestaan niet 2 wil ik zien!!! Moet ook nog deel 1 kijken eerst.

    1. lisabouw

      Jaa die lijkt mij ook echt heel leuk en de eerste heb ik ook nog niet gezien haha

Geef een reactie