Een dagje winkelen in de mooie stad Arnhem

Een paar zondagen terug ben ik samen met mijn vriend naar Arnhem gegaan, ik kwam op dit idee omdat ik het een ontzettend mooie stad vind. Daarnaast had ik dringend nieuwe kleding nodig. Dus dat werd een lekker dagje winkelen in Arnhem. Wil jij nou ook lekker gaan winkelen net als mij en weet je niet zo goed wat Arnhem te bieden heeft lees dan gerust verder.

Blijf jij liever binnen en wil je weer eens iets nieuws kijken lees dan deze blog!

PIN IT

PARKEREN IN ARNHEM

Toen we eenmaal in Arnhem aan waren gekomen, gingen we opzoek naar een parkeerplaats. We hadden er een in de navigatie staan maar deze bleek vol te zijn. Dus op de navigatie zochten we een andere parkeergarage. We hadden uiteindelijk een parkeergarage gevonden op de weg velperplein 13. Deze parkeergarage zit bij de Mediamarkt in Arnhem het was ongeveer 5 minuutjes lopen naar het centrum. Je hoefde alleen de weg over te steken en langs de Coolblue te lopen en dan was je in het centrum.

WINKELEN IN ARNHEM

Ik ben veel winkels tegengekomen maar de eerste winkel waar ik heen ben gegaan was de Bershka. Hier was ik helaas niet geslaagd. Bij de primark ga ik ook altijd binnen omdat ze hier altijd super leuke spullen hebben. Ik ging met een aantal items het hokje in en kwam uiteindelijk terug met een super leuk truitje. Dit truitje stond uiteindelijk super leuk bij een rokje wat ik laatst bij de New Yorker had gekocht. De New Yorker zat ook in Arnhem helaas was deze gesloten tegen de tijd dat we hier weer terug waren. Andere winkels die in Arnhem te vinden zijn; Only, 2 x de H&M, Vera Moda, Costes en nog veel meer leuke kleding winkels.

ETEN IN ARNHEM

Gebrek aan eten was er ook niet zo kwamen we meteen een KFC tegen toen we naar het centrum liepen. Iets na de Bershka heb je ook een Mcdonald’s en er zit geloof ik ook ergens een Burger King. Naast deze fastfood ketens zijn er natuurlijk ook verschillende andere horeca te vinden. Wij zijn even wat wezen drinken bij het tentje brasserie de pan. Het was zo koud die dag en hier konden we lekker bij warmen. We hadden uiteindelijk ook een frietje gegeten bij Swoopy, hier was helaas wel weinig plek wat wel leuk was is dat je kon kiezen tussen een puntzak of een bakje.

Naar mijn mening is Arnhem een ontzettende leuke stad voor iedereen. De straten waren mooi verlicht met kerstlampjes. Er zijn talloze winkels, leuke restaurantjes en terrasjes. Alles sluit mooi op elkaar aan en het is er volgens mij altijd druk maar wel gezellig druk.

QOTD: Ben jij wel eens in Arnhem wezen winkelen?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie