Elite seizoen 3 en nog veel meer series op Netflix in maart

Een tijd terug had ik een blog online gezet over films in die nieuw in de bioscoop komen deze maand. Doordat de bioscopen dicht zijn i.v.m. corona komen deze films nu te vervallen. Daarom nu een blog over het aanbod dat deze maand op Netflix zal verschijnen. Zo verveel jij je niet tijdens de uren dat je thuis bent en heb je ook nog wat leuks te kijken.

PIN IT

ELITE SEIZOEN 3

** Er kunnen spoilers tussen zitten als je seizoen 1 en 2 nog niet hebt gezien **

Het eerste wat ondertussen online staat op Netflix is het gloednieuwe 3de seizoen van Elite. Na 2 ontzettend spannende seizoenen, is ook seizoen 3 van Elite nu op Netflix te zien. In seizoen 1 zagen we dat Marina was vermoord met vage beelden van dat moment. Daarna blikte we terug in de afleveringen wat er van te voren allemaal was gebeurd tot ze vermoord was en wie het had gedaan. In seizoen 2 ging het om een vermissing en samuel die aan het uitzoeken was hoe hij ervoor kon zorgen dat Polo bekende en Carla ging getuigen tegen Polo.

In seizoen 3 zie je in het begin dat iemand door het glas valt en heel erg gewond is met veel bloed. Na deze scène gaat het erom hoe dit is gebeurd en wie of wat dit heeft veroorzaakt. Het belooft dus weer een ontzettend spannend seizoen te worden.

ON MY BLOCK SEIZOEN 3

Voor degene die de serie On My Block volgen heb ik goed nieuws want sinds kort is seizoen 3 online gekomen op Netflix. Vier slimme vrienden gaan elk hun weg door de dagelijkse bezigheden en pijn van het leven op een middelbare school in de ruige binnenstad. Er zit veel romantiek en humor in deze serie dus als je van humor houdt en niet te serieuze series dan is deze zeker aan te raden!

THE CIRCLE BRAZIL

Een tijdje geleden kwam de serie ‘The Circle’ op Netflix. In deze serie worden verschillende mensen in een kamer gezet zonder dat ze elkaar zien. Het doel van het programma is om te zorgen dat de andere je via een online wereld jouw er niet uit stemmen. Ze doen dit door het maken van een online profiel binnen The Circle waarmee ze individueel of groepsgesprekken kunnen voeren. Ook zijn er verschillende opdrachten die ze samen moeten doen. Maar ze mogen zelf kiezen of ze als zichzelf of als iemand anders zijn in de online wereld, er zitten dus ook fake mensen tussen. Nu is deze serie ook in Braziliaanse sferen gemaakt en is nu online te zien op Netflix. Er zijn 4 afleveringen en daarna komt er elke week 1 bij.

GREENHOUSE ACADEMY SEIZOEN 4

De super spannende serie de ‘Greenhouse Academy’ is vanaf 20 maart weer op Netflix te zien met een seizoen 4. Op de Greenhouse academy school gebeuren allemaal verdachte dingen die niet helemaal lijken te kloppen. De serie gaat over een groep studenten die in 2 verschillende groepen zijn verdeeld de Ravens en de Eagles. Tussen deze groepen is er echter wel eens de nodige wrijving. Daarnaast zijn er veel dingen die er gebeuren die toch niet lijken te kloppen..

Te zien vanaf vrijdag 20 maart

DEZE FILMS KOMEN IN MAART NOG NAAR NETFLIX

  • Rampage: Big Meets Bigger (avontuur) 12 maart
  • Life Of The Party (komedie) 12 maart
  • Secret In Their Eyes (misdaad) 13 maart
  • Angel Has Fallen (actie) 20 maart
  • The Platform (thriller) 20 maart
  • The Occupant (thriller) 25 maart

Natuurlijk zijn er nog veel meer films en series die deze maand online komen op Netflix. Dit kun je in ook via Netflix in de gaten houden. Wil je nog meer kijktips voor Netflix lees dan deze of deze blog.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie