LET’S TALK TEMPTATION ISLAND 2020 #2

Tijdens Temptation Island 2020 ga ik jullie via Let’s Talk Temptation op de hoogte houden van de afgelopen afleveringen, wat ik er van vond en wat er gebeurde. Na 2 afleveringen komt er een nieuwe Let’s Talk Temptation online op mijn blog. Deze keer blik in terug op aflevering 5 en 6 de afleveringen na het zware kampvuur voor sommige dames.

Lees hier de vorige terug LET’S TALK TEMPTATION ISLAND 2020 #1

PIN IT

***KAN SPOILERS BEVATTEN AFLEVERING 5 & 6 ***

NA HET KAMPVUUR TEMPTATION ISLAND 2020

In aflevering 4 zagen we dat Elke nogal verdrietig was door de manier hoe Arda met de meiden omging. Hij hing best wel om ze heen en liet zich redelijk verleiden. Maar dit was Elke niet gewend waardoor ze redelijk verdrietig werd. Hierna zagen we haar samen met de verleiders wel heel los en gezellig hebben. Daarna besloten de meiden toch Elke aan te spreken op haar gedrag omdat ze zo best wel verkeerde beelden kon afgeven. De jongens waren redelijk blij met de beelden die ze hadden gekregen omdat de meiden zich redelijk rustig hadden gedragen.

VERLEIDERS KOZEN WIE ER OP DATE GING

Na de beelden over het kampvuur mochten de verleiders en verleiders samen beslissen wie er met wie op date ging. Je zag hierbij echt dat ze steeds losser en closer worden met elkaar en bij sommige ik me afvraag hoe lang ze het nog volhouden. De dates waren voor de rest niet heel bijzonder iedereen ging gewoon leuke dingen doen.

NIEUWE VERLEIDERS?!

Aan het einde van aflevering 5 kwamen er twee nieuwe verleiders binnen op heel bijzondere manieren. Bij de jongens kwam er een danseres met een slang in haar nek die langzaam aan de doek van haar hoofd haalde. Bij de meiden kwam er een vuurshow met twee mannen waarbij er een mannelijke verleider binnen kwam. Hij ging meteen naar de meiden en stelde zich niet voor aan de jongens. De meiden vonden hem al snel niet zo leuk omdat hij best gemeen was. Bij de nieuwe verleidster, viel bij de jongens ook niet in de smaak omdat ze nogal los en direct was. Daarom gingen de jongens al snel naar hun kamers.

Daarnaast gingen de meiden op groepsdate naar mooie watervallen en gingen de jongens op date met een verleidster. Ook hierbij werden ze steeds closer en leek het erop dat sommige binnenkort toch de fout in zullen gaan en zich te erg laten verleiden.

Op zoek naar nog meer series of films ELITE SEIZOEN 3 EN NOG VEEL MEER SERIES OP NETFLIX IN MAART

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie