Dit is het nieuwe aanbod op Netflix in december!

We zitten al een tijdje in december dus misschien ben ik een beetje laat met deze post. Maar ik ga toch met jullie delen wat het nieuwe aanbod op Netflix is deze maand. Zo weten jullie wat je kunt verwachten of haal je er misschien wel inspiratie uit. Zelf heb ik namelijk, dat ik door al die series en films die er zijn niet meer weet wat ik moet kijken.

Ik vertel iedere maand het nieuwe aanbod op Netflix dus bekijk ook zeker die van november voor meer inspiratie!

PIN IT

V-WARS HET NIEUWE VAMPIRE DIARIES?

In deze serie speelt de acteur (Ian Somerhalder) van het personage Damon uit de Vampire Diaries. Omdat ik dit een hele goede acteur vond in die serie, sprak ook V-Wars mij meteen aan. De serie V-Wars gaat over de mogelijke oorlog tussen de mens en de vampier. De vriend van iemand in de serie wordt geïnfecteerd en wordt dus een vampier. Wat er precies gaat gebeuren zal ik niet zeggen omdat ik niet teveel wil verklappen.

V-Wars seizoen 1 bestaat uit 10 afleveringen en is al te zien op Netflix!

NIEUWE SERIE THE WITCHER

The Witcher is gebaseerd op een gelijknamige reeks fantasy boeken, het verhaal gaat over ‘The Witcher’. Het gaat over ‘heksers’ wat monsterjagers zijn die op jonge leeftijd niet natuurlijke gave hebben ontwikkeld waardoor ze tegen monsters kunnen vechten.

De Netflix-serie is gebaseerd op een gelijknamige reeks succesvolle fantasy boeken, geschreven door de Poolse Andrzej Sapkowski. Het verhaal gaat over ‘The Witcher’ (‘de hekser’) Geralt van Rivia. “Heksers” zijn monsterjagers die op jonge leeftijd bovennatuurlijke gaven ontwikkelen waardoor ze tegen monsters kunnen vechten. In ‘Het Continent’ proberen mensen, elfen, heksen, kabouters en monsters te overleven.

Seizoen een van The Witcher vanaf 20 december te zien op Netflix

EIN-DE-LIJK HET TWEEDE SEIZOEN VAN YOU

Als je het eerste seizoen hebt gezien van You weet je dat de hoofdrolspeler was te herkennen van de populaire serie Gossip Girl. Er gebeurde van alles en nogwat en Joe bleek al snel obsessief te zijn met zijn liefde Beck. Hij deed in dit seizoen hele rare en wrede dingen die soms veel te ver gingen. In het tweede seizoen blijkt Joe niet meer Joe te heette maar gaat hij als Will door het leven. Hij is deze keer in Los Angeles en heeft op alles en iedereen commentaar die hij tegenkomt. Het 2de seizoen gaat het over de moord op Beck die in het 1e seizoen plaats vond. Wat er verder gebeurd zal ik niet verder vertellen zodat ik niet teveel verklap.

26 september te zien op Netflix

ZULLEN ZE DE WEG VINDEN IN LOST IN SPACE SEIZOEN 2?

De serie Lost in Space gaat over een gezin dat de mensheid zou gaan redden door een missie naar een andere planeet. Maar dit ging niet zoals gepland, hierdoor kwamen ze op een andere planeet terecht. Seizoen 1 eindigde in een spannende cliffhanger je dacht dat ze safe waren maar niks is minder waar. Hoe gaat het avontuur verder van dit gezin en vinden ze de weg terug naar aarde? Bekijk seizoen 2 vanaf 24 december op Netflix.

A CINDERELLA STORY: CHRISTMAS WISH

Kerstfilms konden natuurlijk niet ontbreken in het lijstje van het nieuwe aanbod van december. Het gaat over Kat Decker die ervan droomt een singer/songwriter te worden. Maar ze is nu zingende elf in Santaland zodat ze haar rekeningen kan betalen. Ze valt uiteindelijk voor Nick, wie de nieuwe kerstman is. De ouders van Kat willen haar geluk wegnemen door te dwarsbomen naar het Winter Garden Gala te gaan. Benieuwd hoe dit afloopt check het nu al op Netflix.

A CHRISTMAS PRINCE: THE ROYAL BABY

Na deel 1 en 2 van The Christmas Prince is er nu het 3de deel ‘The Royal Baby’ . In dit seizoen gaan we zien dat Amber en Richard samen een baby verwachten. Je zou zeggen dat het een heel leuk seizoen lijkt te worden maar dit is toch niet helemaal waar. De film krijgt namelijk een tegenslag omdat er een verdrag getekend moet worden maar deze kwijt is. Dit heeft nare gevolgen voor het kindje door een mythe. Hoe dit verhaal afloopt kun je al zien op Netflix.

Dit is een deel van het nieuwe aanbod op Netflix. Natuurlijk worden er nog veel meer series en films verwacht op Netflix maar deze titels vielen mij het meeste op.

Nog geen inspiratie voor kerst cadeaus lees dan hier de kerst cadeau gift guide. Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste films en series join dan deze facebook groep.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Stefaan De Winter

  Ik hou nu wel van een leuke kerstfilm op Netflix! Ik vind dat gezellig! Netflix is toch de beste uitvinding die er is he! 🙂

  1. lisabouw

   Ik ook, kerstfilms zijn geweldig deze tijd van het jaar en Netflix is zeker een goede uitvinding en kijk er dagelijks op!

 2. Henk

  Er zijn intussen tig van die streamingdiensten, zeker nu Disney er ook is bijgekomen. Wat zou voor jou een reden zijn om van netflix naar een andere dienst over te stappen?

  1. lisabouw

   Zelf gebruik ik op dit moment Netflix en Videoland. Een reden om over te stappen naar een dienst zoals Disney+, zou voor mij kunnen zijn, dat bepaalde series of films echt alleen op Disney+ te zien zijn en ik deze graag wil zien.

   Wat zou een reden voor jou zijn?

 3. Henk

  Er zijn nu zoveel streamingdiensten, wat zou voor jou ene reden zijn om van netflix naar een andere dienst over te stappen?

 4. Yousra Yasmine

  Wat een leuke nieuwe films zijn er deze maand op Netflix! Ik ga de komende weken denk ik vooral veel kerstfilms kijken hihi

  http://yousra-yasmine.nl/

  1. lisabouw

   Jaa er staan echt heel veel leuke kerstfilms op Netflix en dr komen er nog meer bij dus vervelen zul je niet haha.

 5. Felice Veenman

  hmmm strakjes lekker netflixen, kan ik me nu al op verheugen!!

  1. lisabouw

   Same here, kan echt niet wachten straks heerlijk Netflix te kijken!

 6. Sherana | Reisenergie.nl

  A Christmas Prince: The Royal Baby heb ik gezien en die vond ik heel leuk! A Cinderella Story: Christmas Wish heb ik wel voorbij zien komen maar die moet ik nog kijken.

  1. lisabouw

   The Royal Baby ben ik begonnen maar heb ik nog niet afgekeken. Ik vond A Cinderella Story: Christmas Wish een ontzettend goede en leuke film. Deze is zeker aan te raden!

Geef een reactie