Dit is er nieuw op Netflix in Januari 2020

Het is al even Januari maar er komen nog altijd veel nieuwe films en series op Netflix. Ik vertel de highlights van de nieuw films en series op Netflix. Dus lees gerust verder en kijk daarna lekker een nieuwe film of serie! Heb je nog voornemens die je niet weet te plannen? Wellicht is deze blog dan interessant voor je!

PIN IT

THE CIRCLE

Deze serie is een wedstrijd en draait om een aantal jongere. Deze zitten allemaal in een eigen appartement, en moeten via social media zorgen dat ze een geldbedrag winnen. Deze jongeren kennen en zien elkaar niet en krijgen de opdracht een social media profiel te maken. Via dit programma moeten ze proberen top influencers te worden en daarmee het geldbedrag te winnen. De deelnemers zien elkaar niet en weten dus niet wie er een catfish is en wie echt. Belooft een hoop spanning, humor en drama.

Is nu al te zien op Netflix

ANNE WITH AN A (LAATSTE SEIZOEN)

In deze Canadese serie volgen we het weesmeisje Anne. Ze wordt in een huis geplaatst bij de familie Cuthbert. Anne gaat in het begin van seizoen 3 haar verjaardag vieren. Daarnaast wil ze meer weten over haar afkomst, dit zet de relatie met de pleegouders onder een enorme druk. Helaas zal dit toch het laatste seizoen worden van Anne With An A. Wel wordt er gesproken over een film ter afsluiting, laten we het hopen!

Is nu al te zien op Netflix

SEX EDUCATION SEIZOEN 2

De serie gaat over Otis Milburn die een wat ongemakkelijke middelbare scholier is. Hij woont bij zijn moeder, die sekstherapeut is. In het 1e seizoen zetten Otis en Maeve Willey (zijn vriendin.), een seks kliniek in hun school op. Hier kan Otis gebruik maken van zijn talent om seksueel advies te geven. Het tweede seizoen gaat over Otis die nog steeds mensen helpt met seksueel advies, ondanks hij zelf ook wel wat kan gebruiken. Daarnaast heerst er Chlamydia in de school en gaat Otis nog steeds met Maeve Willey. Er gaat een hoop gebeuren dus ga seizoen 2 zeker kijken!

Is nu al te zien op Netflix

GRACE AND FRANKIE SEIZOEN 6

Frankie maakt zich zorgen om Grace en haar nieuwe man, en Robert (Martin Sheen) en Sol (Sam Waterston) die hun huwelijk draaiende proberen te houden. Daarnaast zijn ze nog bezig met een nieuw businessplan, waarmee ze hopen veel dollars te verdienen. Het wordt dus een hoop drama en een hoop humor dus ga het zeker kijken! Seizoen 7 is ook al bevestigd dus dat is dubbel zo leuk!

Is nu al te zien op Netflix

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA: DEEL 3

Deze serie gaat over het meisje Sabrina, wat half heks half mens blijkt te zijn. Toen ze hier achter kwam moest ze kiezen tussen de heksenschool. Waar ze voor heeft gekozen zal ik niet verklappen i.v.m. spoilers. Nick is in de hel beland en Sabrina’s missie van seizoen 3 is om hem daar weg te halen. Gaat ze Nick redden, en komt ze heelhuids terug. We gaan het zien..

Te zien vanaf 24 januari 2020.

Weet jij nog een leuke serie of film? Laat het zeker in de reacties achter!

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie