LET’S TALK TEMPTATION island 2020 #1

Zoals vele weten is Temptation Island 2020 officieel begonnen en konden mensen op Videoland meteen 3 afleveringen vooruit kijken. In de eerste aflevering werd iedereen voorgesteld en dit gebeurde meteen anders dan normaal. In de loop van Temptation Island 2020 ga ik jullie via Let’s Talk Temptation op de hoogte houden van de afgelopen afleveringen wat ik er van vond en wat er gebeurde. Na 2 afleveringen komt er een nieuwe Let’s Talk Temptation online op mijn blog. De eerste keer blik ik terug op de 1e vier afleveringen omdat ik deze allemaal al heb gezien.

Kijk hier de afleveringen: https://www.videoland.com/series/948/temptation-island/3260

PIN IT

INTRODUCTIE KOPPELS EN VERLEIDERS TEMPTATION ISLAND 2020

In de eerste aflevering van Temptation Island 2020 werden eerst de koppels geïntroduceerd maar dit ging anders dan normaal. Na het voorstellen van ieder koppel werden ze ontvangen aan een receptie, waar twee toekomstig verleiders hen naar een hotel kamer brachten. De koppels mochten in deze hotelkamers nog even samen zijn. Maar al snel daarna ging de tv aan en werden de verleiders aan de koppels getoond.

Deze verandering vond ik zelf oprecht wel heel leuk, het was anders dan we gewend zijn en maakte het meteen interessanter. Ze maakte al kennis met de verleiders toen ze in het hotel gingen zonder dat ze t zelf doorhadden. Op de hotelkamers tijdens de video zagen ze pas wie de verleiders gingen zijn.

DE EERSTE DAG EN KENNISMAKING MET VERLEIDERS

Wanneer de koppels uit elkaar gingen en afscheid namen werden ze in een busje meegenomen naar de villa’s. Hier kwamen ze eerst alleen aan tot Rick en Annelien bij de koppels aankwamen in de villa. Snel hierna kwamen bij de mannen de mannelijke verleiders en bij de vrouwen de vrouwelijke. Ze maakte kennis met elkaar en uiteindelijk mochten ze allemaal kiezen wie van de verleiders temptations kunnen zijn voor hun partners. Daarna vertrokken alleen de gekozen verleiders naar de goede villa’s en mochten deze verleiders op date met de jongen of meid die hun partner had gekozen. De rest van de verleiders waren nog niet in de villa’s. Bij de mannen gingen ze apart op date, bij de vrouwen hadden de verleiders een uitgebreid ontbijt gemaakt nadat ze de dames wakker hadden gemaakt.

EERSTE KAMPVUUR TEMPTATION ISLAND 2020

In de 4de aflevering kwam het eerste kampvuur aanbod, voor het eerste kampvuur vielen de beelden nog mee. Maar toch waren er een paar niet blij met de beelden die ze zagen. Elke kreeg bijvoorbeeld beelden te zien waarin ze haar vriend redelijk los zag gaan met een paar verleiders. Ze zei dat ze hem niet kent als die zo los is en daarom redelijk verdrietig terugkeerde naar de villa.

Een andere twist was dat de koppels een keer 1 joker kunnen inzetten waarmee hun beelden niet worden laten zien aan de partner. Dit viel niet in het goede keelgat bij de koppels omdat ze natuurlijk erg uitkijken om hun partners even te kunnen zien tijdens het kampvuur. Daarnaast hebben ze nu in plaats van vuurwerk een gong die ze slaan wanneer de regels verbroken zijn aan de andere kant.

Dit waren in het kort de hoogtepunten van de eerste 4 afleveringen. Welk koppel denk jij dat het gaat halen en welke niet?

Lees ook: DEZE FILMS ZIJN IN MAART IN DE BIOSCOOP TE ZIEN!

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie