Zet de popcorn maar vast klaar want Disney plus wordt jou nieuwe verslaving!

disney plus

Zijn jij en je vriendinnen helemaal gek van Disney films en series? En wilde jullie altijd al al die leuke films opnieuw kijken en daarmee terug naar je kindertijd gaan? Dan heb je daar nu de kans voor!

Disney+ is zoals je misschien al weet online gekomen in Nederland en je kunt nu voor 0,01 cent al je fave disney movies en series allemaal terug kijken. Dit kun je tot November na deze maand kun je een abonnement aansluiten zodat je ook hierna kunt genieten van jouw fave disney klassiekers.

PIN IT

disney plus aanbod

De layout en het aanbod disney plus

De layout van Disney + is heel overzichtelijk en eigenlijk niet heel anders dan dat we al gewend zijn van andere streamingsdiensten. Op de startpagina staat aanbevolen content en de content die je op dit moment aan het kijken bent.
Bovenaan kun je kiezen tussen Disney, Pixar, Marvel, Starwars en National Geographic. Hierdoor wissel je gemakkelijk van content die je wilt zien.

Jij komt met het aanbod van Disney plus het herfst seizoen wel door met al deze leuke klassiekers. Want niet alleen Disney films staan erop maar ook programma’s al je fave programma’s van vroeg zoals Good Luck Charlie, Hannah Montana, Zack en Cody en nog veel meer!

Plan dus een avond, middagje of desnoods hele dag in om al deze klassiekers terug te kijken samen met je familie, vrienden, hond, kat of buurman. Het maakt allemaal niet uit pak er een warm dekentje bij koop wat snacks en geniet van het aanbod van Disney+!

Lees ook Is Disney Plus Nederland het waard om te hebben?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie