Fyre Festival in nieuwe Netflix serie The I-Land

Nieuw op netflix

Misschien kennen jullie de Netflix documentaire van Fyre Festival wel. Dit festival werd gepromoot als een super luxe festival op een prachtig eiland door modellen van over de hele wereld. Maar namate het festival dichterbij kwam waren er heel veel dingen niet of slecht geregeld en kwamen de mensen toch op het eiland en zagen ze dat het een grote puinhoop was. Nu komt er een nieuwe serie the i-land wat heel spannend gaat zijn. 

PIN IT

the i-land

Nu heeft Netflix op de documentaire van Fyre Festival een nieuwe serie gemaakt. In de trailer van de serie zie je net als bij Fyre Festival, dat het eiland exclusief is, je ziet prachtige beelden van het eiland, de modellen etc. Maar dan komt er de tekst in beeld ‘Once you arrive, you’ll never leave’ en met deze tekst verander het beeld ook in donkere wolken.

Daarna zie je ook dat iedereen uitgenodigd is voor een reden. Wat dit betekent weet ik nog niet maar ben heel benieuwd hoe ze dit neer hebben gezet in de serie. In een andere video heb ik ook gezien dat bezoekers niet meer wisten wie ze waren. Dus dat beloofd een spannend seizoen te worden !

Ik vond het een super spannende trailer die zeker mijn aandacht trok. Ik ben ontzettend benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren in deze serie, en zal daarom ook een review schrijven nadat ik deze heb uitgekeken.
De serie zal a.s donderdag online komen op Netflix. Gaan jullie ook kijken? Let me know !

Lees ook Nieuw seizoen Money Heist & nog meer nieuws op Netflix

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie