Is Disney Plus Nederland het waard om te hebben?

Sinds Disney Plus Nederland is gelanceerd zijn alle Disney films van andere streamingdiensten gehaald zoals Netflix. Toen het net in Nederland was had je nog de mogelijkheid 2 weken een proefaccount af te nemen. Nu moet je meteen betalen mocht je een account willen hierbij. Ik heb voor jou uitgezocht of Disney Plus de moeite waard is om aan te schaffen. Je leest wat het Disney Plus aanbod is en verwachte films en series die nog komen. 

Vorige blog: DE LEUKSTE LENTE JASSEN DAMES VOOR 2021

Pin It:

Disney plus aanbod: alle Disney films

Misschien herinner je nog wel het moment dat alle disney films van Netflix werden verwijderd. Dit gebeurde net voordat Disney Plus Nederland beschikbaar werd. Heel veel films van Disney zijn nu alleen hierop nog te zien. Je kijkt hierop nu 90+ klassiekers zoals Finding Nemo, Aladdin, Toy Story, Mulan, Viana en nog veel meer. Deze films zijn perfect voor een marathon avond met vrienden, vriendinnen of je familie. Maar ook alle High School Musical films zijn hierop te vinden. Zelf heb ik ook de High School the series gekeken, dit is een spin-off serie met een nieuwe cast, die was zeker een aanrader.  

Bekijk alle Star Wars films delen

Naast alle disney films staat er nog veel meer op Disney Plus, namelijk alle delen van de Star Wars films. Sterker nog er staan er nu 11 Star Wars delen op. Ook staat er een documentaire over Star Wars en een serie The Mandalorian op. Maar dat is nog niet alles ook alle animatieseries hiervan staan erop. Kortom jij kunt je hier uren mee vermaken in deze Corona tijd. Dus als jij Star Wars fan bent is Disney Plus het helemaal waard. 

Marvel films en nieuwe avengers-series

Als jij groot fan bent van Marvel films dan is Disney Plus the place to be. Je kijkt hier verschillende Marvel films en series op. Denk aan Wandavision, Avengers, Black Panther en Agents of S.H.I.E.L.D. Wanneer jij fan bent van dit soort films dan heeft Disney plus hier een uitgebreid aanbod voor. Houdt een marathon avond en geniet van alle films en series.

Disney plus Nederland verwachte films en series

Het verwachte aanbod van Disney Plus brengt ook weer nieuwe films en series met zich mee. Ik zet de leukste nieuwe films en series voor je op een rij:

Meer afleveringen van de serie love victor

In de serie Love Victor volg je een nieuwe student Victor, die aan het Creekwood High School studeert op zijn eigen reis van zelfontdekking. Het gaat over het onder ogen zien van uitdagingen thuis, het aanpassen aan een nieuwe stad en het worstelen met zijn seksuele geaardheid. Toen het Victor teveel werd sprong Simon bij om hem te helpen met navigeren door ups en downs van het middelbare schoolleven. 

Elke week nieuwe afleveringen

Nieuwe aflevering van The Walking Dead

Ook de wereldberoemde serie The Walking Dead is te bekijken op Disney Plus. Deze serie gaat over politieagent Rick, hij werd wakker in het ziekenhuis  nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging. Maar wanneer hij buiten komt leek alles verlaten bleek de meerderheid van de mensheid veranderd te zijn in zombies. Hoe de serie verder gaat kun je zien op Disney Plus. Er staat nu alweer een nieuwe aflevering op van seizoen 10 aflevering 22. 

Elke week nieuwe afleveringen

De film joy en de film nomadland

Joy gaat over het leven van Joy Mangano. Ze is een bescheiden moeder die 3 kinderen heeft. Van de een op de andere dag wordt ze schatrijk met haar eenvoudige uitvindingen zoals de Miracle Mop of de Huggable Hangers. Door haar optredens in teleshopping zenders wordt ze een bekende persoonlijkheid en groeit ze tot een van de meest succesvolle ondernemers van de VN.

Deze film is te zien vanaf 16 april

Naast Joy komt ook de film Nomadland binnenkort op Disney Plus Nederland. Hierin volg je een vrouw van in de zestig jaar. Na alles te hebben verloren in de grote recessie, begint ze aan haar reis door het Amerikaanse Westen. Ze gaat hier als hedendaagse nomade leven. Hoe haar avontuur verder zal gaan zal ik nog niet zeggen je kunt de film zien vanaf 30 april.   

 

Wil jij Disney Plus graag aanschaffen? Klik dan hier en begin met het kijken van te gekke films en series. 

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie