Let’s talk about Love Island NL

Love island nederland

*Als je de eerste week nog niet hebt gezien kom dan later terug om spoilers te voorkomen*

De eerste week van Love Island is voorbij en wat zijn er veel dingen gebeurd. De introductie van de islanders, de eerste koppeling, de komst van 3 nieuwe islanders en de eerste herkoppeling.

PIN IT

love island-deelnemers

DE INTRODUCTIE

In de eerste aflevering kwamen 5 mooie single meiden te villa binnen ze leerden elkaar alvast eventjes kennen waarna al snel Monica de villa binnenkwam. Snel hierna werden de jongens 1 voor 1 naar voren geroepen, waarna de meiden naar voren mochten stappen als ze deze jongen zagen zitten. Wat mij vooral opviel was dat Victoria in een koppel zat maar toch nog naar voren stapte bij een andere jongen. Uiteindelijk heeft ze 3x een koppel gevormd met uiteindelijk Ziggy.

DE KOPPELS

Zoals ik net al een beetje zei was Victoria uiteindelijk in een koppel met Ziggy. Mac kwam op de reserve bank waarna hij met Sha werd gekoppeld. Daniel werd een koppel met Melody en Alicia een koppel met Luca. Hoewel Sha voor Thijs naar voren stapte koos hij toch voor Lisa. De koppels waren dus: Lisa&Thijs, Sha&Mac, Melody&Daniel, Victoria&Ziggy, en Alicia&Luca.

KOMST NIEUWE ISLANDERS

Na de koppeling gingen de koppels elkaar beter leren kennen en leek alles best wel rustig. Maar toen kwam Ray binnen een nieuwe jongen in het huis. Die al snel een keuze moest maken tussen de meiden. Na met ieder meisje gepraat te hebben koos hij voor Lisa. Lisa gaf al vrij snel aan dat ze meer naar Thijs toe trok en daar verder mee wilde gaan.

Hierna mochten Thijs en Luca op date met 2 nieuwe meiden. De meiden Cheyenne en Valerie bleken uiteindelijk toch niet echt de aandacht te trekken van de jongens in de villa.

DE HERKOPPELING

Vrijdag was het zover de eerste herkoppeling voor de islanders. Ray vertelde Melody dat die voor haar ging kiezen maar had daarna ook gezegd dat die Cheyenne ook wel zag zitten. De jongens kwamen hierachter en lichtte Melody hierover in. Toen de herkoppeling was begonnen mochten de jongens kiezen. Zo koos Ziggy voor Victoria, kwam Thijs terug bij Lisa, koos Mac weer voor Sha en koos Luca weer voor Alicia. Hierna was het nog aan Daniel en Ray. Daniel koos uiteindelijk tot mijn verbazing toch weer voor Melody. Waardoor Valerie en Cheyenne als enige overbleven en het lot van hun tijd in de villa in Ray zijn handen lag. En ik moet zeggen dat ik echt geen idee had wie hij nou zou gaan kiezen. Hij koos dus voor Cheyenne waardoor Valerie de villa helaas moest verlaten.

Het was dus een drukke week in de villa voor de islanders. Er gaat natuurlijk nog ontzettend veel gebeuren komende weken, daarom ga ik jullie elke week op de hoogte houden van wat er allemaal is gebeurd en wat mijn meningen er over zijn.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie