Aftellen naar kerst met veel voordeel! (december kalender)

Als het december is komen er altijd december kalenders bij kijken je hebt winkels die deze maken, maar ook supermarkten. Je kunt elke dag producten uit een vakje halen of chocolaatjes maar wist je dat deze fastfoodketens ook meedoen met december kalenders?! Je ontvang hoge kortingen bij deze ketens dus lees gauw verder en scoor elke dag veel voordeel!

PIN IT

MCDONALDS DECEMBER KALENDER

De McDonalds komt elk jaar weer terug met de december kalender, je ontvangt dan elke dag een scherpe aanbieding zoals afgelopen zondag 1 dec. bijvoorbeeld Big Mac voor 1 euro. Je opent de McDonalds app en gaat, dan naar de december kalender. Wanneer je hier bent swipe je het cadeautje open en ontvang je de aanbieding. Deze kun je dan laten scannen bij de kassa en daarmee scoor jij jouw favoriete eten extra goedkoop! Daarnaast zijn er ook vaak winacties die zeker de moeite waard zijn om mee te doen! https://www.mcdonalds.com/nl/nl-nl/actueel/cadeau-kalender.html

Lees hier mijn favoriete Mcdonalds bestelling. Mijn Mac Donalds faves!

ELKE DAG AANBIEDINGEN BIJ DOMINO’S!

Ook Domino’s doet dit jaar mee met elke dag aanbiedingen tot kerst. Ze hebben een december kalender gemaakt in de app. Hiervoor heb je de domino’s deals app nodig. Wanneer je deze hebt geïnstalleerd zie je de aanbieding bovenaan staan als speciale deal. Gisteren had je bijvoorbeeld voor 5 euro een medium pizza inclusief drinken. Als je zin hebt in pizza is dat een ontzettend goede deal! Mijn favoriete bij Domino’s is absoluut de chicken kebab, wat is die van jullie?

Download hier de Domino’s Deals app

NEW YORK PIZZA DECEMBER KALENDER

Afgelopen woensdag zag ik op Instagram dat New York pizza ook een adventskalender heeft met aanbiedingen en leuke acties tot kerst. Je opent in de app van de New York pizza net als bij de McDonalds elke dag een vakje. Dit doe je door er op te tikken je ontvangt dan een leuke aanbieding of zoals vandaag de kans om het kookboek van Donnie te winnen! Zelf heb ik helaas nog nooit bij New York Pizza gegeten maar hier wil ik zeker nog wel een pizza proberen. Ben nu echt fan van Domino’s pizza’s maar ben wel heel benieuwd naar die van New York Pizza. Dus hou je van pizza dan is deze app zeker aan te raden! Download hier de app en start met het besparen van geld!

Dit waren de 3 restaurants die aftellen samen met ons tot kerst met de leukste en lekkerste aanbiedingen. Je hebt elke dag weer nieuwe aanbiedingen of leuke acties. Zo scoor je tot kerst elke dag heerlijke eten voor een klein prijsje! Welke van deze 3 is jouw favoriet? Ontvang hier digitale kerstkaarten waarmee je je dierbare op een unieke manier kunt verrassen!

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie