Nieuwe docu Like Monica in Maart op Videoland!

Ik zit op dit moment zelf ontzettend veel thuis. Hierdoor kan ik meer series of films kijken dan normaal. Maar ik kan me voorstellen dat jullie al veel hebben uitgekeken en echt op zoek zijn naar nieuwe series. Om jullie hierin te helpen ga ik delen welke series er allemaal in maart op Videoland zullen verschijnen, waaronder de docu Like Monica. https://www.videoland.com/

Vorige blog: LET’S TALK TEMPTATION ISLAND 2020 #2

PIN IT

H3L SEIZOEN 2

De serie H3L volgt Thomas (gespeeld door Levy Jansen) en de complexere Tess samen met hun vrienden op hun school. De 2 maken samen met hun vrienden Olivier, Roos en Faiz ontzettend veel mee op school. In de serie worden verschillende kanten van scholieren laten zien. Nu komt er een seizoen 2 online waarin we weer gaan zien hoe alles verder gaat met de vrienden.

Te zien vanaf 30 maart

TELL ME A STORY SEIZOEN 2

De spannende thriller Tell Me A Story gaat over wereldberoemde sprookjes in een duister jasje. In het eerste seizoen ging de serie over Kayla en haar vader die een nieuwe start proberen te maken. Daarnaast zagen we hoe Kayla iemand ontmoette in de club maar deze persoon later tegenkwam als haar leraar. Er lopen echter een paar verhaallijnen door elkaar heen. Je hebt namelijk ook een verhaal over Hannah en Jordan. In seizoen 2 zijn er nieuwe karakters toegevoegd aan de serie en lopen er weer heel andere verhalen. Dat belooft dus nieuwe drama, spanning en misschien wel romantiek.

Nu al te zien!

DOCU LIKE MONICA

Nadat er al vele documentaires verschenen van verschillende bekende nederlanders heeft ook Monica Geuze haar eigen docu ‘Like Monica’. In deze docu krijg je een intiem kijkje in het leven van de bekende Monica Geuze. Er zijn op dat moment veel dingen die er veranderen voor de jonge Monica op zowel zakelijk en privé gebied. Elke week komt er een nieuwe aflevering van deze docu online op Videoland.

Aflevering 1 nu online

MOCRO MAFFIA SEIZOEN 2

Zelf heb ik deze serie niet echt gezien maar voor degene die deze serie wel heeft gevolgd is er goed nieuws. Want seizoen 2 is nu online te zien en brengt weer veel misdaad en actie met zich mee. De serie gaat over 3 vrienden die samen de overstap maakte van kleinere criminaliteit naar het grote werk. Ze hebben een cocaïnehandel samen in Amsterdam. Maar al snel valt het door jaloezie uit elkaar en staan ze recht tegenover elkaar.

Nu al te zien!

NIEUWE FILMS OP VIDEOLAND MAART

Daarnaast zijn er weer nieuwe films online gekomen zoals

  • Wat Is Dan Liefde
  • The House Of Magic
  • Cut Bank
  • The Green Inferno
  • Remember Me

Dus wanneer jij even niet weet wat je moet doen tijdens deze periode, kun je altijd deze series of films gaan kijken. Sla de popcorn, chocolade of chips maar vast in en kijk dit weekend naar deze vette series. Je ziet elke week een nieuwe aflevering van de docu Like Monica en Temptation Island dus er valt iedere week wel iets te kijken!

Nog meer tips ELITE SEIZOEN 3 EN NOG VEEL MEER SERIES OP NETFLIX IN MAART

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie