Mijn Mac Donalds faves!

Houd jij van Mac Donalds en heb jij net als mij soms een beetje last van keuzestress bij het kiezen van je eten? Herken jij jezelf hier een beetje in lees dan gerust verder want ik ga mijn favoriete eten van de Mac Donalds met jullie delen. Zo kunnen jullie de volgende keer makkelijker kiezen wat je wilt pakken of misschien ontdek je wel iets nieuws! Wie weet.

Afgelopen weekend ben ik speciaal voor deze blogpost naar de Mac Donalds gegaan. Dit vond ik natuurlijk helemaal niet erg want ik ben namelijk dol op het lekkere eten. Over het algemeen bestel ik nooit hetzelfde omdat ik altijd een beetje keuzestress heb. Dit komt omdat ik veel dingen ontzettend lekker vindt. Maar ook door het tijdstip van de dag bijv. bij avondeten, lunch of soms laat in de avond.

PIN IT

mcdonald's restaurants

WAT BESTEL IK IN DE AVOND?

Als ik als avond eten Mac Donalds eet pak ik altijd een voordeel menu. Ik kies dan altijd of een 9 kipnugget voordeel menu of een Big Mac menu. De Big Mac bestel ik altijd zonder kaas omdat ik kaas niet lekker vind. De reden dat ik dan toch een Big Mac bestel is door de saus die erop zit. Bij de Mc Donalds kan je makkelijk bestellen via de paal en daar bepaalde ingrediënten eraf laten. 

WAT BESTEL IK VOOR LUNCH OF LAAT IN DE AVOND?

Als lunch bestel ik meestal 6 kipnuggets en een kleine hamburger, deze simpele hamburger vind ik stiekem ontzettend lekker. Soms pak ik ook alleen een hamburger met friet of kipnuggets met friet. Deze bestelling pak ik eigenlijk zowel laat in de avond als als lunch.

Daarnaast zijnde chili chicken, quarter pounder en de witte chocolade framboos frappé ook een echte aanrader. De chili chicken is perfect als tussendoortje doordat die niet zo groot is. En de witte chocolade framboos frappé is een heerlijke dorstlesser wanneer het wat warmer is. Maar de quarter pounder pak ik meestal wanneer ik net iets grotere honger heb dan de kleine hamburger omdat hier zowat hetzelfde op zit alleen een grotere burger/broodje.

Ik hoop dat ik je geholpen heb met jouw keuzes als je naar de Mc Donalds gaat. Zodat jij door deze post de volgende keer meteen weet wat je wilt pakken. En misschien wel iets nieuws ontdekt!


Bon appetit!

Zie hier het volledige Mc Donalds menu

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie