Let’s talk about love island #2

Love island nederland

** Als je week 2 van Love Island NL nog niet gekeken hebt lees niet verder er kunnen spoilers voorkomen!**

Week 2 van Love Island is voorbij en we kunnen zeggen dat er ontzettend veel is gebeurd. Ik ga in dit artikel samen met jullie terugblikken op de vorige week van Love Island NL.

PIN IT

love island 2019

MAC EN SHA NIET MEER SAMEN

Tussen Sha en Mac liep het allemaal niet meer zo lekker. Dit kwam omdat Mac naar Cheyenne zou gekeken hebben, en Melody dit meteen tegen Sha ging vertellen. Gedurende de afleveringen groeide de twee ook meer uit elkaar en besloten ze er een punt achter te zetten.
Hideaway en twijfels bij Ray. Na deze ruzie mocht er iemand naar de hide-away, Victoria en Ziggy waren gekozen om hier naartoe te gaan. Luca zat er mee dat Ray zijn gedrag niet eerlijk is in de villa. Doordat Mac en Sha uit elkaar gingen ging Mac al snel hierna naar Cheyenne toe om hier een gesprek mee te hebben.

MELODY EN RAY VERLIETEN DE VILLA

In het begin van de week kwam ook Monica in de villa. Ze bracht het nieuws dat er gestemd was op de 4 favoriete koppels van de kijkers. Ray en Cheyenne & Melody en Daniël waren de minst favoriete koppels. De mede islanders moesten stemmen welke 2 koppels ze wilde redden. Maar hierbij mochten ze niet in hetzelfde koppel zitten. Uiteindelijk werden Daniël en Cheyenne gered. Zelf was ik hier wel blij mee zeker omdat Daniël net bezig was met Natascha en ik hem dit ook echt gunde.

TWEE NIEUWE ISLANDERS

Kort hierna kwamen er twee nieuwe islanders Jaap en Jamey. Jaap ging op date met Sha en Alicia en Jamey met Victoria en Lisa. Jaap ging al snel met Sha en Jamey had zijn pijlen gericht op Lisa. De drie nieuwe islanders mochten kiezen en Jamey koos voor Lisa, Jaap voor Sha en Natascha voor Daniël. Hierdoor kwam Thijs alweer alleen te staan.
Hierna gaf Lisa aan dat ze toch bij Thijs wilde blijven, waardoor Jamey met Natascha in gesprek ging. Dus ik ben ontzettend benieuwd hoe dit verder gaat en ik hou jullie op de hoogte na de derde week van Love Island NL.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie