Let’s talk about Love Island NL #3

Love island nederland

In dit artikel praat ik jullie bij over wat er in de vorige week van Love Island allemaal is gebeurd en wat ik er van vond. Daarnaast kunnen jullie ook reageren wat jullie van de afleveringen van week 3 vonden hier ben ik zelf heel benieuwd naar. Ook kijk ik terug op de grootste highlights van deze week.

Zoals jullie misschien in de vorige Love Island talk https://lisabouw.nl/lets-talk-about-love-island-2/ hebben gelezen had Jamey voor Lisa gekozen die in een koppel zat met Thijs. In het begin van week 3 zei Lisa tegen Jamey toch voor Thijs te willen gaan. Iets wat me ook opviel is dat Thijs toen de meiden vroegen of hij zijn haar los kon doen hij dat absoluut niet deed ik vroeg mezelf toen wel af van waarom niet.

PIN IT

Love Island NL

SPANNENDE NIEUWE HERKOPPELING

In de eerste aflevering kwam Monica binnen om te vertellen dat er een nieuwe herkoppeling kwam. Tot mijn verbazing zei ze dat Jaap, Jamey en Natascha vrijstelling hadden en de dames mochten kiezen. Hierdoor kwam uiteindelijk Thijs alleen te staan omdat Lisa in een koppel met Jamey bleef. Toen Thijs zijn koffers moest pakken was iedereen heel ontdaan de sfeer was heel verdrietig. Thijs zei tegen Lisa dat hij op haar zal wachten buiten de villa, toch vond ik het opmerkelijk dat Lisa er dan ook niet gewoon mee uit ging.

GROEPSDATE VOOR DE JONGENS

Op een gegeven moment mochten de jongens op groepsdate, ze gingen hierbij naar een soort kroegje waar ze lekker samen een biertje mochten drinken. Maar tijdens deze groepsdate kwam er ineens een verassing aan, namelijk 2 nieuwe meiden: Gabriella en Laura. Mijn 1e indruk bij deze twee meiden was dat ik ze eigenlijk niet bij de groep vond passen kwa karakter voor mijn gevoel. Laura kwam voor Daniel en Gabriella kwam voor Luca, waardoor Luca volgens mij Alicia snel genoeg vergeten was. En al snel genoeg voor Gabriella ging gedurende de week werd dit alleen maar meer.

DANIEL OP DATE MET NATASCHA

Na de challenge die plaatsvond mocht Natascha iemand meenemen op date en koos hiervoor Daniel. De date was super romantisch met kaarsjes en een wijntje. Maar na mate de afleveringen verder gingen ging t toch niet zo goed tussen ze.

KOPPELS EN MIJN GEDACHTEN EROVER

Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij dit seizoen van love island toch een ander gevoel heb bij de koppels dan bij het 1e seizoen. Nu heb ik nog niet echt het idee dat er echt een koppel bij zit waarvan ik denk zij passen super goed bij elkaar en gaan de finale zeker halen. Dit had ik bij het vorige seizoen namelijk wel al snel, nu moet ik zeggen dat Vic en Ziggy opzich wel leuk zijn samen maar ik heb er nog niet echt een gevoel bij dat ze bij elkaar blijven.

Wie vind jij het leukste koppel? Laat het weten in de comments 👇

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie