Maart tiktok boeken die ik heb gelezen dit jaar

booktok boeken

In maart heb ik weer leuke tiktok boeken lezen. In de maand maart heb ik 8 boeken gelezen. Ik heb weer een nieuwe auteur ontdekt namelijk Sarah J Maas. Ik ben eindelijk aan de A Court Of Thorns And Roses begonnen. De meest gelezen genre was thriller. In deze blog laat ik weten wat ik van deze boeken vond en waar ze over gaan. 

PIN IT

tiktok boeken

Tiktok-boeken die ik las in januari

A Court Of Thorns And Roses - Sarah J Maas

Waar gaat het over?
In dit 1e deel van de A Court Of Thorns And Roses serie volgen we Feyre’s avontuur. Feyre woont in een koude plek samen met haar vader en 2 zussen. Ze hebben weinig geld en Feyre gaat daarom jagen zodat ze toch eten hebben. 1 dag gaat ze jagen en schiet ze met de pijl en boog een wolf dood en een hert. Later komt er een vreemde jongen van het feeënrijk voor de deur. Hij geeft aan dat ze mee moeten komen naar hun rijk en dat hij haar dan niet vermoord. Daarna volg je haar avontuur in het feeênrijk wat vol is met romantiek, spanning en drama. Een geweldig begin van deze serie. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het onwijs leuk. In het begin moest ik er echt inkomen maar dat is vaker bij fantasy boeken. Ondanks dat zat er veel spanning in, wilde ik weten wat er ging gebeuren en kwam er ook de nodige romance in voort. Echt een super tof boek om te lezen. Als je nog twijfelde of je deze serie moet lezen dan is hierbij je teken. 

Genre: Romantasy 
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️,5

The Hawthorne Legacy - Jennifer Lynn Barnes

Waar gaat het over?
In het tweede deel van The Inheritance Games. Volgen we nog de verhalen van Avery en de Hawthorne broers verder. We weten nog niet waarom ze nou die erfenis heeft gekregen. Het boek gaat echt verder op de vragen waar je in het 1e boek mee bleef zitten. 

Wat vond ik ervan?
Dit boek was weer net zo goed als het 1e. Het was zo spannend, de spelletjes en de geheimen maken het zo leuk om te blijven lezen. Ook vind ik alle karakters zoveel toevoegen aan dit boek. Ook de Hawthorne boers zijn stuk voor stuk een leuke toevoeging aan het verhaal. 

Deze serie is echt een aanrader!

Genre: Mystery
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️,5

After - Anna Todd

Waar gaat het over?
In dit 1e deel van de after reeks van Ana Todd volgen we Tessa en Hardin. Het verhaal lijkt veel op de films. Je ziet hoe Tessa, Hardin leert kennen en hoe hun vriendschap/haat overgaat in liefde. Maar niet alles is wat het lijkt. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het een leuk boek om te lezen. Na alle films hebben te zien vond ik het nog lastig om hier aan te beginnen. Veel scenes in het boek herkende ik dan ook uit de film, wat het dan toch leuk maakte om te lezen.

Het boek is wel redelijk lang maar wel heel leuk.

Genre: Roman
Rating: ⭐️⭐️⭐️,5

The Legacy - Elle Kennedy

Waar gaat het over?
Het laatste boek van de off campus serie The Legacy. Volgt alle 4 de koppels zoveel jaren later. Het zijn 4 losse verhalen in dual POV. Je leest al hun avonturen die ze hebben meegemaakt na zoveel jaar. Ook lopen ze allemaal in op elkaar. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond dit een mooi en passend einde voor de serie. Je volgt echt ieder koppel in een apart verhaal maar ze komen toch ook weer samen. Geweldig dat het einde zo goed is gemaakt. Het voelde ook echt als de afsluiting die het boek verdiende. 

Genre: Sport Roman / Dual POV
Rating: ⭐️⭐️⭐️,25

The Family Upstairs - Lisa Jewell

Waar gaat het over?
Dit boek van Lisa Jewell is een van de veel besproken tiktok boeken. Het is een thriller over Libby Jones. Zij gaat naar huis om de brief te vinden die haar hele leven op haar wacht. Zo heeft ze een huis geërfd. Maar dat huis is niet wat het lijkt. 25 jaar geleden werd er namelijk een baby gevonden die huilde met 3 dode lichamen. Wat is er in dat huis gebeurd, wie is libby en wie hebben er dan in dat huis gewoond. Je volgt meerdere POV’s in dit verhaal die leidde naar het antwoord.  

Wat vond ik ervan?
Dit was echt een onwijs leuk boek. In het begin moest ik er echt inkomen omdat het wat traag was voor mijn idee. Maar na door te blijven lezen werden steeds meer dingen duidelijk. Alles wat word verteld heeft een nut op het verdere verhaal. Echt een aanrader. Ik ben zelf ook mega benieuwd naar het 2de deel. 

Genre: Thriller
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️

The Housemaid Secret - Freida McFadden

Waar gaat het over?
De boeken van Freida Mcfadden zijn echte tikok boeken. Ze worden mega veel gedeeld en gelezen. Het 2de deel van de The Housemaid gaat weer over Millie. Dit keer word ze aangenomen bij Douglas Garrick. Ze mag in zijn huis niet bij de deur van zijn vrouw komen. Zij zou namelijk erg ziek zijn. Millie vind het toch raar dat ze mevrouw Garrick helemaal niet ontmoet. Maar ze begint haar te horen huilen, ziet bloedvlekken als ze met de was bezig is. Dus ze vraagt zich af wat hier toch gebeurd. 

Wat vond ik ervan?
Dit boek was weer net zo verknipt maar spannend als het 1e boek. Ik zat van begin tot het eind op het puntje van me stoel en vond iedere plottwist geweldig. Het boek loopt ook echt goed over in het vorige boek waardoor sommige dingen uit het vorig boek nog worden teruggehaald. 

Genre: Thriller
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️

A Court of Mist And Fury - Sarah J Maas

Waar gaat het over?
Dit boek volgt Feyre weer. Ze woont in het lentehof maar voelt zich verstikt. Tamlin houd haar continu binnen waardoor ze zich toch opgesloten voelt. Ook is Rhysand nog in het verhaal. Het is moeilijk veel te zeggen zonder het 1e boek te verklappen maar je moet het maar gewoon lezen.  

Wat vond ik ervan?
Dit boek vond ik misschien nog leuker dan de vorige. Je leest meer over Feyre en Rhyand maar ook over de verschillende plaatsen in de feeën wereld. Het is een geweldig verhaal wat momenten van spanning, drama en ook veel romantische en geplaagde scenes.

Genre: Romantasy
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️,25

The Perfect Son - Freida McFadden

Waar gaat het over?
Dit was voor mij echt een thriller maand want ook las ik de Perfect Son van Freida. Dit boek gaat over Erika, haar zoon en een meisje wat vermist raakt. Je leest verschillende POV’s. Een meisje word vermist uit Erika’s buurt. Ze vermoedde dat ze zelfs vermoord is. Erika dacht altijd dat er een duister iets in haar zoon schuilde waardoor ze niet weet of hij wel onschuldig is. 

Wat vond ik ervan?
Dit boek was zo goed. Je leest meerdere POV’s en kan je daardoor echt goed inleven in het verhaal. Je wilt gewoon weten wat er is gebeurd en beter nog wie heeft het nou gedaan. Op een moment kwam er zo’n goede plottwist die ik totaal niet zag aankomen. Echt een mega spannend en leuk verhaal. 

Genre: Thriller
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️,25

Je kunt het boek the perfect son bestellen op Amazon.nl 

Hoe heb ik deze Tiktok boeken gelezen/geluisterd

Nextory

Ik lees al mijn boeken via de app Nextory. Alle boeken die ik in maart heb gelezen zijn ook gelezen of geluisterd met Nextory.

Nextory is een app waar veel Tiktok-boeken op staan. Veel boeken van Colleen Hoover, 2 delen van de Twisted series, 2 delen van de dreamland billionaires serie en nog veel meer. 

Je kunt het via deze link een gratis account van 30 dagen maken. 

Gratis download: Reading trackers 2024

Ik heb leuke reading trackers gemaakt voor alle maanden van 2024 waar 12 boeken in kunnen. Omdat ik er zelf ook 12 had gelezen in de 1e maand van dit jaar. Je kunt ze hieronder met de knop downloaden. 

*deze post is niet gesponsord er zitten wel affiliate linkjes in. Kost je niks extra’s ik krijg hier alleen een klein % van. 

tiktok boeken

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie