De leukste nieuwe boeken die in 2024 uitkomen

nieuwe boeken

In 2024 komen er veel nieuwe boeken uit. Ik kijk naar veel boek releases uit en er zijn er ook al een paar uitgekomen. Denk aan Wild Love, Happily Never After, Swift and Saddled, If Only I Had Told Her en nog veel meer.

PIN IT

nieuwste boeken

Nieuwe boeken april & juni

Funny Story - Emily Henry

Waar gaat het over?
Het boek gaat over Daphne. Ze houd van het verhaal hoe ze haar fiancée Peter heeft ontmoet. Maar Peter dumpte haar voor haar jeugdvriendin Petra. Dan komt Daphne bij Miles aan die een plek voor haar heeft om te verblijven. Dan gaat ze met Miles een relatie faken om hun exen jaloers te maken. Het is een leuk romantisch verhaal wat zeker messy gaat worden. Ik kijk er heel erg naar uit dit verhaal te lezen. 

Komt uit: 23 april
Genre: Romance

King Of Sloth - Ana Huang

Waar gaat het over?
Het 4de deel van de Kings Of Sin series van Ana Huang gaat over Xavier. Hij wil zijn familie bedrijf totaal niet overnemen. Maar toch kan hij veel vrouwen krijgen behalve zijn publicist. Hij word blij van haar uit te dagen maar dan brengt een tragedie hun dichter bij elkaar. Hij beseft dat de enige persoon die zijn charmes weerstaat degene is die hij wil. 

Sloane is een ambitieuze en slimme vrouw. Ze is een goede publicist die het gewend is om met lastige klanten om te gaan. Maar niemand maakt haar meer boos dan een erfgenaam van een miljadair Xavier. Ze wordt gedwongen om met hem te werken maar zal niet voor hem vallen. Hoe snel haar hart ook gaat kloppen door zijn attentheid. Ze mag niet voor hem vallen want het is haar klant en dat moet hij blijven toch? 

Na het lezen van de 3 boeken van de Twisted Series ben ik ook heel benieuwd naar de King of Sin series en daarbij ook King Of Sloth. 

Komt uit: 30 april
Genre: Romance

The Housemaid Is Watching - Freida McFadden

Waar gaat het over?
Dit is het 3de deel van de Housemaid serie van Freida McFadden. In dit nieuwe boek volgen we Millie