Beste amazon prime video films

prime video nederland

Dit zijn de beste amazon prime video films die jij echt moet kijken. Op Netflix staan natuurlijk heel veel films en series. Maar heb jij je weleens verdiept in de films en series van Prime Video Nederland? Er zijn super veel goede en leuke films te vinden, van thrillers tot romcoms tot familie films. Er is voor ieder wat wils, dus lees gerust verder en wie weet zit er wat voor je bij. 

PIN IT

prime video films

Thrillers/Horror prime video films

47 meters down

Deze film is uitgekomen in 2017. Het gaat over 2 zussen die op vakantie zijn in Mexico. Ze gaan in een kooi waar ze in het water zitten met haaien. Maar dan gaat het mis en valt de kooi naar beneden. Ze hebben nog lucht van hun luchttanks maar niet voor lang. Ze kunnen niet zomaar uit de kooi en de haaien liggen op de loer. Het is een ontzettend spannende film die ik onwijs leuk vond. Je wilt gewoon blijven kijken om te weten hoe het afloopt. 

Countdown film

Een verpleegster download een app die zou beweren  wanneer iemand dood gaat. Ze download de app en de countdown begint te tellen. Volgens de countdown heeft nog 3 dagen te leven. Binnen deze tijd moet ze uitzoeken hoe ze hier uit kan komen. Ook weer een ontzettend spannende film die je echt op het puntje van je stoel houd. 

Escape Room Tournament Of The Champions

Deze film is het vervolg van de escape room film uit 2019. De 1e film ging over een buitengewone escape room met dodelijke gevaren. Twee overlevende van de film willen wraak nemen op de Minos Escape Rooms Corporation. Maar wanneer ze hierna opweg zijn komen ze in nog meer escape rooms die nog gevaarlijker zijn. Ze ontmoeten nog meer mensen die dit soort gelijke dingen hebben meegemaakt.

Als je de 1e nog niet hebt gezien moet je dat echt doen om deze ook te begrijpen. Ze zijn allebei super spannend.  

prime video films

Romantische prime video films

My fault

Deze romantische drama gaat over Noah. Ze moet haar vriend en beste vriendin achterlaten omdat haar moeder gaat wonen bij haar nieuwe man William Leister. Hier woont ze met haar stiefbroer Nick. Ze kunnen elkaar echt niet luchten en zien. Uiteindelijk gaan ze elkaar toch minder haten en komt er nog liefde uit voort. Maar dit houden ze geheim. Het is een super leuke film die me echt deed denken aan de film After. 

The Other Zoey

Zoey Miller is super slim en een computer nerd. Maar haar wereld veranderd wanneer ze Zach Mclaren de school voetbal ster geheugenverlies krijgt. Hij denkt dat Zoey Miller zijn vriendin is. Ze blijft uiteindelijk doen alsof zij Zoey zijn vriendin is. Maar uiteindelijk loopt dit natuurlijk niet goed.

Het is echt een leuke grappige luchtige film die je zeker een keertje moet kijken. 

Beautiful Disaster

Abby gaat naar school in de hoop zichzelf te herontdekken. Ze is daar met haar oude vriendin Mer. Op haar eerste nacht neemt zij haar mee naar een geheime vechtclub. Daar ziet Abby, de ster vechter Travis. Ze hebben direct een klik. Maar de Abby wil niks hebben van de vechtclubs. Maar dan komt ze Travis overal tegen en word het moeilijk om hun connectie te negeren.

Deze film was ontzettend leuk om te kijken en leek ook weer op My Fault en After. 

Familie prime video films

Cinderella

Als je het sprookje assepoester leuk vind en ook graag naar films kijkt die dit verhaal opnieuw vertellen, dan ga je deze Cinderella film ook heel leuk vinden. Het brengt je echt weer in de sprookjes wereld met musical en echte mensen. Ik heb met veel plezier naar deze film gekeken en zou hem daarom zeker aanraden. 

prime video films

De Tatta's

Deze film is onwijs leuk om te kijken met het hele gezin. Het gaat over het gezin van Erik van Kampen. Ze zijn rijk en hebben een luxe leventje. Maar dan heeft hij een hebzuchtige investering gedaan en moet hij gaan wonen in een flatje met zijn gezin. Ze willen terug naar hun oude leven maar dan ontmoeten ze hun nieuwe buren wat leid tot mooie vriendschappen.

De film is ontzettend leuk grappig en goed te volgen. Zeker een aanrader om te kijken. 

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie