Let’s talk about Love Island NL #4

Love island nederland

Kijk jij ook Love Island NL, en kijken de mensen om je heen dit niet maar wil je wel gezellig praten over de afleveringen? Dan zit je hier goed! Met deze artikel reeks over Love Island NL, geef ik een soort weekoverzicht van de meest opvallende dingen. Wil jij nou ook graag je mening over deze serie kwijt? Reageer dan gerust in de comments zodat we samen er op kunnen reageren.

PIN IT

NATASCHA EN DANIEL TOCH UIT ELKAAR

Ik denk dat Natascha niet helemaal eerlijk en oprecht is tegen Daniël. Je ziet duidelijk dat Daniël echt gek is op Natascha maar vanuit Natascha zie je dit weinig. Daniël heeft uiteindelijk een punt er achter gezet, omdat er weinig verandering in kwam. Zelf hoopte ik dat er nog iets zou komen maar had altijd wel het idee dat dat niet zou komen. Het leek een beetje alsof Natascha Daniël aan het lijntje hield zover ik kon zien dit zijn natuurlijk geen verwijten. 

3 ISLANDERS NAAR DE HIDEAWAY VOOR MYSTERIEUZE NIEUWE ISLANDER

Toen de islanders een berichtje kregen, mochten er 3 vrouwelijke islanders naar hem toe om een gesprekje te hebben in de hide-away.  De eerste die naar Nick mocht in de hide-away was Laura. Op d’n duur kreeg Laura een berichtje of ze met Nick de nacht in de Hide-Away wilde spenderen en Laura wilde dat wel om hem beter te leren kennen. Daarna mocht Alicia naar Nick toe, ik vond deze twee meteen heel erg leuk bij elkaar passen. Ook Alicia kreeg een sms’je of ze de nacht in de Hide-Away wilde blijven maar ze deed dit toch niet omdat ze het toch net te snel vond. Ergens snapte ik die keuze ook wel want je kent elkaar net 5 min inderdaad. Als 3de mocht Lisa naar Nick toe en ze kenden elkaar al van buiten de villa. Ook Lisa ging niet meteen de Hide-Away in, van deze 3 hoopte ik dat Alicia dalijk bij Nick kwam. Wie vind jij het beste bij Nick passen van de vrouwelijke islanders? 

NIEUWE HERKOPPELING

Tijdens week 4 was er weer een nieuwe herkoppeling. Hierin mocht Nick als eerste kiezen met wie hij in een koppel wilde zitten, hij koos voor Alicia. Ik merkte dat Luca het niet leuk vond dat Nick bij Alicia kwam dit was wel van zijn gezicht af te lezen. Mac koos weer voor Cheyenne, Ziggy voor Victoria, Luca voor Gabriella, Jaap voor Sha & Jamey voor Lisa.  Hierdoor bleven Laura en Natascha over en moest Daniël kiezen, hij koos toch voor Natascha omdat hij haar nog een kans gunt om nieuwe jongens te leren kennen. Laura moest dus vertrekken naar huis.

RUZIE TUSSEN DANIËL EN JAMEY OM NATASCHA

Nadat Natascha en Daniël uit elkaar gingen begon Jamey meer naar Natascha toe te trekken. Daniël is er heilig van overtuigd dat Natascha Jamey niet wil omdat ze dit tegen hem gezegd zou hebben. Dit viel in het verkeerde keelgat bij Jamey waardoor er een discussie ontstond waar ook Luca zich weer in mengde. Ik heb het idee dat Luca steeds meer overal in probeert te mengen en soms wel is loopt te stoken dit vind ik zelf oprecht jammer. Ik heb ook echt het idee dat ik de enige ben die dat ziet, vinden jullie ook dat Luca zich veel bemoeid met andere en stookt tussen koppels.

4 ISLANDERS VERLATEN DE VILLA DOOR STEMMEN VAN KIJKERS EN DE KOPPELS

Monica kwam weer langs en zoals je weet is dit nooit goed nieuws. In de Villa hadden de koppels moeten kiezen welke koppels de meeste kans hebben om de liefde te vinden. Hierdoor bleven Daniël en Natascha, Nick & Alicia, Jaap en Sha en Jamey en Lisa over. De kijkers mochten stemmen welke islanders een kans hebben om liefde te vinden. Zelf had ik Lisa en Daniël gekozen omdat ik hun het, het meeste gunde. Uiteindelijk werden inderdaad Lisa en Daniël gered. Maar ook Alicia en Nick werden gered door stemmen van de kijkers. Jaap en Jamey en Sha en Natascha moesten hierdoor helaas de villa verlaten.

Heb jij nou de vorige Let’s talk about Love Island gemist lees deze dan hier terug! Nu ben ik benieuwd op wie jullie hadden gestemd voor favoriete vrouw en man? Laat het weten in de comments.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie