Januari tiktok boeken die ik heb gelezen dit jaar

booktok boeken

Ik lees deze maand flink bezig geweest met tiktok boeken lezen. In de maand januari heb ik 12 boeken gelezen/geluisterd. Ik heb veel nieuwe auteurs ontdekt en ook nieuwe genres gelezen. De meest gelezen genre was romance en de nieuwe genres die ik heb ontdekt zijn fantasy en thrillers. In deze blog laat ik weten wat ik van deze boeken vond en waar ze over gaan. 

PIN IT

tiktok boeken

Tiktok boeken die ik las in januari

Reminders of him - Colleen Hoover

Waar gaat het over?
Dit boek gaat over Kenna, ze is moeder en na 5 jaar uit de gevangenis gekomen. Ze gaat terug naar de stad waar het allemaal is fout gegaan. Hier probeert ze haar dochter te zien die ze 5 jaar geleden in de wereld heeft gezet en nog nooit heeft gezien/vastgehouden. Ze komt in haar home town en komt hier Ledger tegen in een bar. Uiteindelijk gaat het verhaal tussen Ledger, Kenna, haar kind en de ouders van haar overleden vriend. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het een onwijs mooi verhaal, misschien wel een van de beste Colleen Hoover boeken die ik heb gelezen. De personages, de opbouw van het verhaal alles was heel mooi geschreven. Het verhaal tussen Kenna en Ledger was onwijs mooi en soms wat verdrietig. Ik heb echt van pagina tot pagina genoten van het boek en zal het daarom echt aanraden te lezen.

Genre: Roman / Dual POV
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel - Francine Oomen

Waar gaat het over?
Dit boek gaat over alle personages die in de “Hoe Overleef Ik” boeken van vroeger zaten. Alleen nu zijn ze volwassen geworden en zijn de problemen waar ze tegenaanlopen heel anders. Bijvoorbeeld als je per ongeluk zwanger bent, niet weet welke richting je op wilt gaan met je leven en nog veel meer. 

Wat vond ik ervan?
Ik heb het boek als luisterboek geluisterd omdat er geen leesversie van beschikbaar was op Nextory. Het boek luisterde lekker weg en het was zo nostalgisch weer deze karakters te horen. Ook de survival tips brachten me echt weer naar vroeger. 

Genre: Young Adult
Rating: ⭐️⭐️⭐️,25

Icebreaker - Hannah Grace

Waar gaat het over?
Dit was het 1e booktok boek van Hannah Grace dat ik het gelezen. Dit verhaal gaat over Anastasia wie een ijs kunstschaatser is. En Nathan wie de captain van de Maple Hill Titans is. Ze moeten op dezelfde ijsbaan oefenen en dat loopt nog niet altijd heel goed tussen Anatasia en Nathan. Het is echt een enemies to lover sport romance. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het een leuk simpel boek dat ik door bleef lezen. Het is een cute verhaal met de sassy Anastasia. De vrienden groep van Nathan samen met hem en Anastasia waren ook super leuk om te lezen. Er werden onderling veel grappen gemaakt wat super leuk was. 

Genre: Roman (sport) / Dual POV
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️,25

Twisted Love - Ana Huang

Waar gaat het over?
In dit boek volgen we Ava en Alex. Ava is de zus van Josh, wie de beste vriend is van Alex. Josh gaat weg om te studeren en heeft Alex gevraagd om op zijn huis te passen. Alex is rijk maar heeft een donker verleden wat hem blijft volgen. Ook Ava blijft nachtmerries hebben over haar jeugd. Het boek is echt een enemies to lovers, brothers best friend book.  

Wat vond ik ervan?
Ik vond het boek heel erg leuk. Er zat een goed verhaal in, het was niet alleen maar romantisch maar er zaten ook andere interessante aspecten en plottwists in het boek. Ik vond de vriendinnen van Ava ook een hele leuke toevoeging aan het verhaal. 

Genre: Billionaire Roman / Dual POV
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️,25

The Fine Print - Lauren Asher

Waar gaat het over?
Het verhaal The Fine Print gaat over Rowan en Zahra. Rowan is in business voor het bedrijf van zijn opa Dreamland Billionaires. Hij is een grumpy en Zahra is echt de sunshine itself. Rowan neemt Zahra aan, nadat ze alles had afgekraakt in een mail die ze per ongeluk verstuurde. Het is echt een grumpy x sunshine verhaal. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het verhaal mega leuk. Er zit romantiek in, het werk aspect en plottwist. Het verhaal houd je bezig, naast romantiek is het ook een redelijk leuk verhaal door het Theme Park aspect. Ik werd echt in die wereld meegenomen. 

Genre: Billionaire Roman / Dual POV
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

The Deal - Elle Kennedy

Waar gaat het over?
Garret zakt voor een test en ontmoet dan Hannah die wel een 9 voor deze test had. Hij vraagt haar meerdere malen om hem bijles te geven. Garret moet een voldoende halen anders mag hij (als team captain) geen hockey spelen. Hij wil na zijn opleiding professioneel hockeyer zijn. Hannah heeft als hoofdvak muziek en is aan het oefenen voor een optreden. 

Wat vond ik ervan?
Het verhaal tussen Hannah en Garret was heel leuk en cute. Hij was super lief voor haar.  Zijn vrienden met Hannah zorgde ook voor hele leuke grappige momenten. Zeker een leuk luchtig boek om te lezen. Het is ook het 1e deel van de off campus series. Die over verschillende jongens uit Garrets vriendengroep gaan. 

Genre: Romans (sport)
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Terms And Conditions

Waar gaat het over?
Declan is geboren om de volgende CEO van zijn familie’s media bedrijf te worden. Hij moet er alleen iets voor doen als opdracht van zijn overleden opa. Hij moet namelijk iemand trouwen. Het was totaal niet makkelijk tot Iris (zijn assistent) aanbood hem te trouwen puur zakelijk. 

Wat vond ik ervan?
Het verhaal was wel leuk. Maar toch kwam ik er in het begin wat moeilijk in. Zelf vond ik het 1e deel The Fine Print met Rowan een leuker verhaal. Ondanks dat was het na een tijd toch wel een leuk verhaal om te lezen. Declans broers kwam ook terug in dit boek. 

Maar als je van CEO en assistent verhalen houd is het toch zeker een aanrader. 

Genre: Billionaire Roman
Rating: ⭐️⭐️⭐️,25

Caraval - Stephanie Garber

Waar gaat het over?
Dit verhaal gaat over Scarlett en haar zusje Tella. Ze droomt ervan om mee te doen met de magische voorstelling Caraval. Scarlett schrijf jaren al brieven naar Legende, degene die de baas is van Caraval. Wanneer ze een brief stuurt dat ze gaat trouwen krijgt ze toch eindelijk een uitnodiging om mee te doen. Maar toch twijfelt ze ondanks Tella haar zusje wil dat ze het gaat doen. 

Wat vond ik ervan?
Dit verhaal was echt super leuk! In het begin twijfelde ik echt om het te lezen. Het is mijn eerste fantasy boek maar het was het 100% waard. De world building, de karakters, de magie, ik voelde echt alsof ik daar was met de karakters in het boek. 

Caraval is het 1e boek in de reeks van Caraval

Genre: Fantasy Young Adult
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

The Cheat sheet - Sarah Adams

Waar gaat het over?
De Cheat Sheet gaat over Bree en Nathan. Ze zijn al jaren beste vrienden. Nu zijn ze ook allebei stiekem verliefd op elkaar. Bree is een ballet lerares en heeft haar eigen balletschool voor ouders die het niet zo breed hebben. Nathan is een ster football speler. Het verhaal is een best friends to lovers, sport roman 

Wat vond ik ervan?
Ik heb het boek als luisterboek geluisterd. Het was een gemakkelijk verhaal om naar te luisteren en ook zeer vermakelijk. Ik vond het super leuk dat Bree een dansschool beheerde en de scenes met haar leerlingen waren ook super grappig. Het was een simpel romantisch verhaal tussen 2 beste vrienden wat makkelijk wegluisterde. 

Genre: Romans (sport) – Dual POV
Rating: ⭐️⭐️⭐️,5

The Mistake - Elle Kennedy

Waar gaat het over?
The mistake van elle kennedy is het 2de deel in de off-campus serie. Deze keer ging het verhaal over John Logan de beste vriend van Garret. Het verhaal ging over John Logan en Grace. John is verliefd op de meid van zijn beste vriend en wilt afleiding en komt dan Grace tegen. 

John Logan zit ook in het ijshockey team van Garret wat het een simpele sport roman maakt.

Wat vond ik ervan?
Ik vond het een leuk verhaal tussen Grace en Logan. Toch vond ik het verhaal tussen Garret en Hannah leuker. Des al niet te min was het een leuk boek om weg te lezen. Logan was super lief voor Grace en hun verhaal was heel cute. Zou het toch wel aanraden om te lezen. 

Genre: Romans (sport)
Rating: ⭐️⭐️⭐️,25

The Silent Patient - Alex Michaelides

Waar gaat het over?
Het boek gaat over Theo en Alicia. Alicia heeft haar man neergeschoten en sindsdien niks meer gezegd. Ze zit al een tijd in een gesticht. Theo is door haar geobsedeerd en gaat in het gesticht werken. Hij heeft maar 1 doel en dat is uitzoeken waarom ze niks zegt. Je volgt zijn tijd in het gesticht maar ook flarden van Alicia’s verleden. 

Wat vond ik ervan?
Dit was het eerste thriller boek dat ik een lange tijd had gelezen. In het begin kwam ik er moeilijk in en vond ik het verhaal over Theo wat saai. Maar na een tijd werd het toch spannend en kwam er een plottwist waardoor alles op zijn plaats viel. 

Het was niet het beste thriller boek dat ik heb gelezen maar toch leuk om eens te lezen. 

Genre: Thriller
Rating: ⭐️⭐️⭐️,25

Twisted Games - Ana Huang

Waar gaat het over?
Twisted Games is het tweede boek in de Twisted series van Ana Huang. Het verhaal volgt de prinses Bridget. Bridget krijgt een nieuwe bodyguard genaamd Rhys. Rhys heeft 2 regels, niet emotioneel betrokken raken bij zijn client & de client ten alle tijden beschermen. Het is een echte princess bodyguard, grumpy x sunshine trope. 

Wat vond ik ervan?
Het was een leuk verhaal ik vond het ook erg leuk dat de vriendinnen van Bridget terugkwamen. Zo zag je Ava, Stella en Jules ook af en toe in het verhaal. Rhys was super beschermend naar Bridget. Een erg leuk verhaal om te lezen als je ook de 1e hebt gelezen. Persoonlijk vond ik wel twisted love iets leuker. 

Genre: Billionaire Roman Dual POV 
Rating: ⭐️⭐️⭐️,5

Hoe heb ik deze tiktok boeken gelezen/geluisterd

Nextory

Toen ik vorig jaar begon met lezen had ik 3 maanden gratis Storytel. Daarna liep het af en kwam ik Nextory tegen. Alle boeken die ik januari heb gelezen heb ik gelezen of geluisterd met Nextory nederland.

Nextory is een app waar veel Tiktok-boeken op staan. Veel boeken van Colleen Hoover, 2 delen van de Twisted series, 2 delen van de dreamland billionaires serie en nog veel meer. 

Je kunt het via deze link een gratis account van 30 dagen maken. 

Gratis download: Reading trackers 2024

Ik heb laatst reading trackers gemaakt voor 12 tiktok boeken omdat ik er zelf ook 12 heb gelezen. Je kunt ze hieronder met de knop downloaden. 

*deze post is niet gesponsord er zitten wel affiliate linkjes in. Kost je niks extra’s ik krijg hier alleen een klein % van. 

tiktok boeken

Wil jij meteen mijn tiktok boeken reviews zien volg me dan op Goodreads en Storygraph

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie