Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor mannen

kerstcadeautips

Het is inmiddels november en dat betekent dat de feestdagen steeds dichterbij komen. Daarvoor gaan we weer cadeautjes kopen die we met kerst kunnen geven. Zelf merk ik dat ik het soms echt lastig vind om nieuwe kerstcadeaus te vinden voor mannen. Merk jij zelf ook dat je het lastig vind om passende cadeau’s te vinden voor je vriend, broertje, of vader dan maak ik het jou een stukje makkelijker in deze blog. Ik zet verschillende kerstcadeautips voor je op een rij die je zou kunnen geven.

Lees ook: De beste beauty adventskalenders van 2020

Pin it:

KERSTCADEAU TIP: PARFUMS VOOR MANNEN

Lekkere parfums zijn altijd een goed idee en kun je geven aan je vriend, je vader of je broer(tje). Een lekker geurtje voor de dagelijks gebruik of bij leuke gelegenheden. Maar welke is lekker en waar kan je die dan het beste halen? Ik heb een paar parfums ideeën voor mannen voor je op een rij gezet.

KERSTCADEAUS VOOR GAMERS

Toch kan ik mijzelf goed voorstellen dat je niet elke jongen blij kan maken met parfums. Sommige jongens houden bijvoorbeeld heel erg van gamen. Maar ook voor jongens die gamen heb ik kerstcadeautips. Je kunt ze namelijk van alles geven zoals een giftcard voor playstation plus, een lidmaatschap voor de nintendo switch of een draadloze koptelefoon die ze tijdens het gamen kunnen opzetten.

KERSTCADEAUTJES MANNEN: GADGETS

Kerstcadeaus voor mannen kunnen ook gadgets zijn leuke technische dingen die ze kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Denk aan een Chromecast waarmee je lekker Netflix of videoland kunt streamen naar je tv. Wat je ook kunt geven is een Apple oplaadkabel want deze kun je als iPhone gebruiker nooit teveel hebben. Draagt degene waar jij je cadeau aan wilt geven graag horloges? Dan kun je ook een mooie Casio horloge cadeau geven.

LEUKE VERASSENDE KERSTCADEAUS MANNEN

Mocht je echt geen kerstcadeautjes weten voor mannen dan heb ik nog een paar altijd goed/ verassende kerstcadeaus voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan het bucketlist boek hierin staan allemaal leuke random dingen in die jij samen met je vriend, vrienden kunt doen. Zelf heb ik dit vorig jaar aan mijn vriend gegeven en er staan echt leuke dingen in. Maak je graag pizza’ s dan is een pizzarette ook altijd een goed idee om te geven.

Mocht je echt niks weten dan kan je ook altijd op bol.com kijken bij de cadeau suggesties die
vind je -> hier <-

*dit bericht is niet gesponsord maar bevat wel affiliatie links

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie