Last minute kerstcadeau ideeën voor haar

Ben jij nogsteeds opzoek naar een kerstcadeau ideeën voor je moeder, zus, of vriendin. Dan is deze blog voor jou geschreven, over een paar dagen is het kerst dus de tijd voor cadeaus is ontzettend kort. Ik kan me voorstellen dat je nu nog snel cadeautjes moet kopen en geen tijd hebt het hele internet af te struinen. Daarom heb ik voor jou dat onderzoek al gedaan en kan jij via de kerstcadeau ideeên voor vrouwen gemakkelijk het kopen en inpakken.

Vorige blog: dit zijn de leukste kerstcadeaus voor mannen

Pin It:

KERSTCADEAU IDEE 1: LIFEGOODS AROMA DIFFUSER

Houdt jou vrouw, moeder of zus van lekkere geurtjes, oliën etc. Met de Aroma Diffuser komen ze heerlijk tot rust met de verschillende oliën. Daarnaast is het ook een mooie eye catcher voor de kamer waar hij in staat door de mooie houten afwerking. Het perfecte cadeau als diegene van rust houd en ook nog is gek is op mooie decor stukken.

De Lifegoods Aroma diffuser kost 47,99 en is hier te vinden

KERSTCADEAU IDEE 2: CHLOÉ LOVE STORY PARFUM

Een lekker geurtje is altijd een goed idee voor een kerstcadeau. Dit chloé love story geurtje heeft een bloemige geur met deurnoten van jasmijn, musk en cedar. Het geurtje symboliseert een statement van vrouwelijk en heeft een mooie moderne en verfijnde Chloé stijl.

De Chloe love story parfum kost 34,37 je kunt hem hier vinden

KERSTCADEAU IDEE 3: PRINCESS JUICE EXTRACTOR

Een leuk kerstcadeau voor haar is een Princess juice extractor. Dit is het perfecte cadeau voor vrouwen die houden van eigen gemaakte sapjes. Je stopt hier heerlijk fruit of groente in en het maakt hier de lekkerste sapjes van. Hij heeft 2 verschillende snelheden en het past perfect bij een gezondere levensstijl. Perfect om af en toe heerlijk eigen gemaakte sapjes te maken.

De sapcentrifuge kost 29,95 je kunt hem