De leukste (beauty) adventskalenders van 2020

We zitten nu halverwege november, en dat betekent dat de adventskalenders alweer in de winkels en webshops te vinden zijn. Zelf kregen we van kleins af aan altijd al een adventskalender met chocolaatjes dit vind en vond ik geweldig. Elke dag maakte we dan een vakje open en kregen we weer een chocolaatje met een leuk figuurtje.

Maar adventskalenders chocolade zijn niet de enige adventskalenders die er zijn. Je hebt namelijk ook beauty of make-up adventskalenders of de kras kalenders waarin je kans maakt op een mooi geld bedrag. Maar om je alvast te helpen een leuke uit te zoeken voor jezelf of als cadeau voor je vriendin of vriend zet ik de leukste voor je op een rij.

Ook leuk om te lezen: de leukste winterjassen voor 2020

Pin it:

24 DAYS OF CLINIQUE – LIMITED EDITION ADVENTSKALENDER

In de 24 days of Clinique adventskalender, zitten 24 geweldige beauty producten. De adventskalender is ontzettend leuk verpakt met rode en groen kleuren. Er zitten ontzettend veel leuke beauty producten in deze kalender zoals: parfum, mascara’s en heel veel verzorgingsproducten. Alle producten zijn van beauty en make-up lijnen van Clinique. Door al de diverse producten is het een perfect cadeau voor je vriendin, vriendinnen je moeder of oma.

Deze Adventskalender van Clinique kost 84,- euro. Je kunt hem hier bestellen.

Bron bijenkorf

KIEHL’S LIMITED EDITION ADVENT KALENDER

De Kiehl’s Kalender is gevuld met de favoriete formules van de klanten van Kiehl’s waardoor je elke dag kunt stralen tijdens het aftellen naar de warme kerstdagen. Verras je vriendin, oma, moeder of buurvrouw met deze ontzettend leuke Adventskalender zodat ze kunnen stralen terwijl ze aftellen naar kerst.

De KIEHL’S LIMITED EDITION ADVENT KALENDER kost 91,67 en kun je hier bestellen

Bron douglas

MAKE IT REAL TOGETHER BIG ADVENT CALENDAR

Het aftellen naar kerst is een groot feest met de make it real together big advent calendar. Er zitten hier ontzettend veel leuke en lekker ruikende producten in van The Body Shop. Met deze producten kan jij je vriendin, vriendinnen of moeder verassen met deze geweldige producten. Ze kan hier dan heerlijk een spa dagje houden met leuke maskertjes, shower gels en nog veel meer!

De make it real together big advent calendar kost 90,- euro.

Bron thebodyshop

Laatste blog: de beste engste films op Netflix

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke adventskalenders waarmee je jouw vriendin, buurvrouw, moeder of vriendinnen meer kunt verassen. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf kopen.

Voor meer adventskalenders kun je hier kijken.

*deze blog maakt gebruik van affiliate links en foto’s van de desbetreffende bronnen.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie