Deze films zijn in maart in de bioscoop te zien!

Het is alweer eventjes maart en dat betekent dat er veel nieuwe films in de bioscoop te zien zijn. In februari zagen we films zoals the Lodge, Little Women en Malang. Heb je deze films nog niet gezien of wil je meer inspiratie dan kan je mijn blog hier teruglezen.

PIN IT

A QUIET PLACE PART 2

A Quiet Place 2 is de opvolger van de super spannende film A Quite Place. In deze film is iedereen stil want wanneer ze praten gebeuren er vreselijke dingen zoals monsters en steden zien eruit als spooksteden. De hele film gaat erover hoe de mensen kunnen overleven zonder te spreken en blijft van begin tot het eind ontzettend spannend. Wel moet je veel geduld hebben om te blijven kijken want echt de hele film is stil zoals de titel al zegt. In de trailer van het tweede deel van A Quiet Place is te zien dat een vrouw door een dorpje heen rijd en er ineens een grote bus op haar afkomt en grote monsters over de straten zwerven. Ik ben zelf ontzettend benieuwd hoe deze film gaat aflopen en denk dat hij zeker aan te raden is!

Deze film is te zien vanaf 18 maart 2020

MY SPY

Deze film gaat over JJ hij is zoals ik in de trailer had gezien niet zo’n geschikte spion te zijn, en krijgt nog een laatste kans van zijn baas. Daarnaast gaat de film ook over Sophie en haar kind. Wanneer haar kind iets verdachts ziet er op afgaat ziet ze de spion JJ wat natuurlijk niet de bedoeling is. Ze was namelijk ook aan het filmen toen ze binnen kwam. Uiteindelijk gaat JJ het kind leren om een spion te zijn zodat ze haar mond houdt over wat ze gezien heeft en de video niet online gooit. Deze film zit vol humor en ik ben heel benieuwd hoe deze verder zal aflopen met JJ en het meisje..

Deze film is te zien vanaf 12 maart 2020

DISNEY FILM MULAN

De Disney klassieker Mulan komt tot leven in de nieuwst Disney film Mulan. Mulan wordt aan een jongen gekoppeld waardoor haar lot wordt bepaald. Ze besluit de eer van haar familie over te dragen. Mulan leert van alles om discipline te hebben rustig te blijven ze krijgt een make over en ze traint veel. Ze doet dit alles om een goede echtgenote te zijn en om sterker te worde