Dit zijn de leukste films in de bios in Februari!

films in de bios in Februari!

Het is nu alweer februari en dat betekent weer veel leuke nieuwe films in de bioscoop. Ik selecteerde de leukste films voor jullie zodat jij gemakkelijk weet naar welke film jij echt moet gaan!

PIN IT

THE LODGE

De moeder van de tienjarige Mia en tiener Aiden pleegt zelfmoord. Hun vader Richard neemt ze een half jaar erna mee naar een verlaten huis, omgeven met sneeuw en ijs. Met zijn nieuwe jongere partner Grace wil hij kerst vieren, wat ook een goede gelegenheid is voor de kinderen om haar beter te leren kennen. De kinderen zijn niet heel blij met de nieuwe moeder en geven haar een kil ontvangst. Wanneer Richard het huis verlaat om te gaan werken, wordt alles nog ijziger. Wanneer de stroom uitvalt, het eten opeens weg is en Grace’ pillen verdwijnen, gebeuren er steeds vreemdere dingen. Al bij al een spannende en griezelige film.

LITTLE WOMEN

Little Women is gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Het tijdloze en nog actuele verhaal van Little Women gaat over het leven van de zussen March. Deze vier jonge vrouwen zijn vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen achter na te gaan. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen samen de zussen.

MALANG

Advait reist naar Goa waar hij de jonge Sara uit Londen ontmoet. Ze is in India om haar bucket list af te tikken. Ondanks de twee compleet verschillend zijn hebben ze toch een leuke tijd samen. Helaas slaat het noodlot toe en zal alles veranderen. Wat dit precies betekent weet ik niet maar het zal zeker een leuke film worden.

DE GROTE SLIJMFILM

Voor de wat jongere onder ons is ‘De Grote Slijm Film’ zeker een aanrader. Deze film is gemaakt met Bibi van het Youtube kanaal Bibi. Ze maakt hier al vaak video’s over het maken van slijm en nog veel meer andere dingen. Maar nu is er dus een film uit de Youtube video’s voortgekomen. De film gaat over de internationale slijm dag, waarna ze meedoen aan een slijm wedstrijd. Ze moeten hierbij de meest originele slijm maken. Deze film is zeker een aanrader als jijzelf of je kinderen ook houden van slijm en van de videos van Bibi.

Dit waren de films in de bios in februari. Er zijn nog veel meer films die uitkomen in februari 2020. Maar dit is de selectie die ik heb gemaakt, naar welke film ga jij of ben je al geweest?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie