3x spannende series op Videoland

Na veel over Netflix te schrijven was het wel eens tijd dat ik mijn favoriete series van Videoland wilde delen. Ook op Videoland heb ik ontzettend leuke en spannende series gekeken. Alle series zijn thriller-horror achtig. Misschien dat ik wel een serie noem waar jij nog niet aan begonnen was en heb jij dadelijk een leuke serie gevonden. Ik deel vandaag spannende series op Videoland.

Review restaurant Xie Xie in Nuland

PIN IT

CHARMED

Charmed gaat over 2 zussen die hun moeder al vroeg zijn verloren. Op een dag komen ze erachter dat ze heksen zijn en samen de Charmed Ones vormen. Deze serie is een leuke combi van romantiek, spanning en thriller gerelateerd. Je zit er echt van begin tot het eind in door de spannende verhaallijnen. Zelf kan ik na elke aflevering niet wachten de nieuwe te kijken. Seizoen 2 is namelijk nog bezig en hier komt elke week een nieuwe aflevering van.

TELL ME A STORY

Sprookjes die wij kennen worden in de serie Tell Me A Story verteld op een duistere en gekke manier. Liefde, hebzucht, wraak in combinatie met moord zijn centraal in deze serie. Je herkent in het eerste seizoen de wolf, de 3 biggetjes, Roodkapje en Hans en Grietje. Over een tijdje komt ook seizoen 2 uit alleen je kunt nu alleen nog seizoen 1 zien. Deze serie heeft ook romantiek, drama, spanning en veel thriller achtige kanten.

TAGGED

Middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia kregen een reeks gewelddadige video’s van een mysterieuze gebruiker genaamd ‘Monkeyman’ binnen De verledens van de meiden zijn op een onverklaarbare wijze aan elkaar verbonden. Monkeyman blijft achter de meiden aanzitte met nare berichten. In in de serie proberen ze erachter te komen wie Monkeyman is en waarom ze steeds hun moeten hebben. Zelf kreeg ik een beetje Pretty Little Liars vibes, vind je dit leuk dan zal je Tagged ook leuk vinden.

Er zijn natuurlijk nog veel meer series op Videoland die leuk zijn zoals bijvoorbeeld Love Island. Van Love Island UK is nu het nieuwe seizoen (6) te zien. Dit waren de spannendste series op Videoland die ik tot nu toe heb gezien.

Dit is er nieuw op Netflix in Januari 2020

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie