Deze boeken series wil je echt gelezen hebben

boeken serie

Er zijn super veel leuke boeken series in alle verschillende boeken genres. Thriller, romance, romantasy, fantasy boeken series. In deze blog deel ik enkele van mijn favoriete boeken series die je echt gelezen moet hebben. Dit zijn ook hele populaire booktok series.

PIN IT

boeken series

Twisted boeken series

Waar gaan de boeken over

De twisted love series, gaan over 4 meiden uit een vriendinnen groepje. Daarbij ontmoeten ze allemaal billionaires die allemaal wel iets met elkaar gemeen hebben. De boeken lopen op elkaar door maar zijn zo ver ik weet wel los te lezen. (zelf raad ik het niet aan)

In het 1e boek twisted love volgen we Ava en Alex. Dit is een enemies to lovers, brothers best friend trope. Dan heb je het 2de boek twisted games over Bridget en Rhys. Dit is een verhaal over een forbidden princess x bodyguard en forbidden love. 

In het 3de boek twisted hate volgen we Jules en Josh. Het heeft enemies to lovers, best friend’s brother, veel opmerkingen naar elkaar. 

Het 4de deel twisted lies gaat over Stella en Christian. Het boek is een slow burn, fake dating tropes. 

Twisted love series

Wat vind ik er tot nu toe van

Tot nu toe heb ik de eerste 3 boeken van de twisted love series gelezen. Ik vond de Twisted Love echt heel goed, het las makkelijk weg en had veel plot erin naast de romance van Alex en Ava. Twisted Games vond ik eerlijk gezegd iets minder. Dit boek ging wat slomer. Maar toen ik erin zat was ik wel benieuwd hoe het verhaal van Rhys en Bridget zou lopen. Toen las ik Twisted Hate dit was ook echt een leuk boek. De opmerkingen van Josh en Jules naar elkaar waren geweldig. De haat liefde verhouding en alles was heel goed geschreven. Naast de romance liep er ook een verhaal over Jules haar verleden doorheen, dat het wat meer diepgang gaf.

Twisted Lies ben ik uiteraard nog heel benieuwd naar en zal ik toevoegen als ik het boek heb gelezen. 

Caraval boeken series

Waar gaan de boeken over

De Caraval series is een fantasy serie van Stephanie Garber. Deze serie gaat over 2 zussen, Donatella en Scarlett. Ze hebben een verschrikkelijke vader die Scarlett wilt laten trouwen met iemand wie ze niet kent. Scarlett droomt alleen maar van het zien van Caraval. Een magische show waarin je kan kijken of mee kan doen van Meester Legende. In het 1e boek volg je Scarletts verhaal. Ze ontvangt na jarenlang een brief terug van Legende dat ze is uitgenodigd. Op een dag komt er de mysterieuze Julian om hen erheen te brengen. Scarlett durft eigenlijk niet maar Tella juist wel.

Uiteindelijk komt ze bij Caraval aan, maar is ze haar zusje kwijt. Nu moet ze Caraval winnen om Donatella te vinden. Haar word verteld dat alles tijdens Caraval niet echt is. Tijdens het boek word je meegenomen in de magische wereld, romances, vriendschap, spanning en meer.

Het 2de boek gaat over Donnatella’s POV. Je volgt daarin haar verhaal. In het 3de boek volg je allebei de zussen. 

Het is ook echt aan te raden Caraval te lezen, voordat je Once Upon A Broken Heart begint. 

Wat vind ik ervan?

Ik vond het een geweldige serie. Zo heb ik alle boeken 5 sterren gegeven. Het eerste boek was heel even inkomen. Maar namate je de wereld en personage’s beter leert kennen is het echt een wild ride. Het was mijn eerste fantasy boeken reeks die ik las en vond het zo leuk. De magische wereld was heel mooi neergezet. Het was heel spannend waardoor je echt door wilde blijven lezen. 

Zeker een aanrader om te lezen. 

Inheritance games boeken serie

Waar gaan de boeken over

De boeken van de inheritance games gaan over Avery en de Hawthorne broers. Ze heeft het niet breed en werkt veel. Op een dag hoort Avery dat ze in een erfenis staat van Tobias Hawthorne. Ze kent deze man of familie niet maar moet mee naar Texas. Hier krijgt ze te horen hoeveel ze krijgt. Avery krijgt heel veel van Tobias Hawthorne en moet in het Hawthorne huis blijven wonen voor 1 jaar om het echt te krijgen. 

Terwijl ze in het huis woont leert ze de jongens kennen en ontstaan er vriendschappen en romantiek. Ook willen de jongens samen met haar het mysterie oplossen, waarom juist zij die erfenis krijgt. De Hawthornes broers zijn altijd al dol geweest op de raadsels van hun opa. En dit zal de grootste ooit zijn.  In het 1e, 2de en 3de boek lees je wat er allemaal gebeurd in het huis en word steeds duidelijker waarom juist zij dit ontvangt. 

boeken series

Wat vind ik ervan

Ik vond deze serie gewoon zo goed. Het las makkelijk weg, er zat romantiek in en het was gewoon zo spannend. Echt een boek waarin je door blijft bladeren en lezen. Ik vond de jongens ook heel leuk en grappig en soms kwam er een kleine 3 hoeks verhouding in wat ik ook een mooie toevoeging vond. Ook zit er veel vriendschap in, lessen over vergeven en meer. 

Off campus boeken series

Waar gaan de boeken over

De off campus series is een leuke easy read. Het zijn allemaal college hockey romances. In elk boek volg je een jongen van de hechte vriendengroep. Het 1e boek volgt Garret en Hannah, in het 2de boek Logan en Grace, in het 3de Dean en Allie en in het 4de Tucker en Sabrina. In het laatste boek volg je al hun verhalen in een boek na zoveel jaar. 

Elk verhaal heeft zijn eigen plot.

In the deal maakt Hannah een deal met Garret om hem te helpen met het halen van zijn test. Hij helpt haar dan in ruil met het jaloers maken van haar crush Justin. Maar na een tijdje beginnen ze toch voor elkaar te vallen. 

The mistake gaat over Logan die per ongeluk aan de deur van Grace komt. Zij laat hem binnen ipv hem weg te sturen. Logan kan ieder meisje krijgen die hij wilt maar toch gaat dat niet zo bij Grace. 

The Score gaat over Allie, ze heeft een erge break-up achter de rug en komt dan in het huis van Garret en zijn vrienden terwijl zij weg zijn. Ze gaat hierheen om te zorgen dat haar ex haar niet kan vinden. Maar dan komt ze Dean tegen en denkt ze wellicht dat ze zo over haar ex kan komen. 

The Goal gaat over Sabrina, die haar hele toekomst al heeft gepland. Afstuderen en dan studeren in de rechtenschool. Allemaal om haar niet fijne verleden te ontsnappen. Ze spendeert een nacht met John Tucker, maar die veranderd heel haar toekomst. 

Naast deze boeken volgen hierna de Briar U en de Campus Diaries.

Wat vind ik ervan

Ik vond het een onwijs leuke serie met veel goede verhalen. In elk verhaal liepen de hoofdpersonages tegen hun elke persoonlijke problemen. Onzekerheid, geen fijne thuis situatie, per ongeluk zwanger en meer. De jongens zijn stuk voor stuk mega lief en behandelen de meiden zoals het hoort. Mijn favoriete waren het verhaal van Dean, van Garret en Logan.

Dreamland Billionaires series

Waar gaan de boeken over

In Dreamland Billionaires gaat over de Kane broers. Deze broers moeten de opdrachten van hun overleden opa voltooien om hun deel van de Dreamland Park erfenis te ontvangen. De Dreamland attractie parken zijn te vergelijken met Disneyland. Alle boeken zijn ook Dual POV’s.

In het boek The Fine Print volg je Rowan Kane, hij is de baas over de attractie parken, 5 sterren hotels en het productie bedrijf. Dan stuurt werknemer Zahra, een dronken voorstel waarin ze de meest dure attractie volledig afkraakt. Maar in plaats van dat ze ontslagen wordt geeft Rowan haar juist een baan op het creatieve team. Zij zal hem kunnen helpen de parken weer een nieuw leven in te blazen. 

Terms and Conditions gaat over Declan Kane. Hij moet voor zijn opa trouwen en een erfgenaam voortbrengen. Maar dan loopt het niet zoals het hoort en bied zijn assistent Iris zichzelf aan om hem te trouwen. Het was niet de bedoeling op verliefd te worden maar je hebt het niet altijd voor het zeggen.

Als laatste heb je The Final Offer. Deze volgt Callahan Kane. Over hem word het meest geroddeld, hij is een atleet en alcoholist. Niemand kent hem helemaal behalve zijn jeugdvriendin Alana. De opdracht van Callahan is het verkopen van zijn opa’s huis in een klein stadje Lake Wisteria. Hij verwachtte niet zijn ex Alana, wie daar woont tegen te komen. Nu moet hij haar zien te overtuigen het huis te verkopen zodat hij zijn erfenis kan krijgen. 

Na de Dreamland Billionaires serie kun je ook lekker verder lezen in de Lakefront Billionaires series. Love Redesigned is ook zeker een aanrader. Love unwritten komt binnenkort uit dus zeker ook aan te raden. 

Wat vind ik er tot nu toe van

Ik vond het een ontzettend leuke serie. Zelf moet ik The Final Offer nog maar van wat ik lees denk ik dat ik die zeker ook heel erg leuk ga vinden. 

De Fine Print is voor mij wel echt mijn favoriete tot nu toe. Ik vond het hele gedeelte over het pretpark heel erg leuk. Ook de romance tussen Zahra en Rowan was ook echt super leuk om te lezen. Het is een echte Grumpy x Sunshine trope wat ik heel leuk vind om te lezen.

Terms And Conditions deed ik wat langer over. Ik vond deze gewoon wat minder leuk. Het hele trouwen voor een afspraak is iets wat ik niet heel erg leuk vind. Maar na een tijdje begon ik het boek toch wel leuk te vinden.

De serie is zeker een aanrader om te lezen!

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie