De gezelschapsspellen top 3 voor 2-4 spelers

gezelschapspelletjes

Sinds we in lockdown zijn, zitten we allemaal veel thuis en kan het zijn dat je je al snel gaat vervelen. Ik kan me goed voorstellen dat als je met zijn 2e woont het soms moeilijk is om gezelschapspellen te vinden. Veel gezelschapsspelletjes zijn gewoon leuker met zijn 4en of zijn zelfs gemaakt om te spelen met meerdere. Maar ik heb speciaal voor jou de leukste spellen voor 2 personen op een rijtje gezet.

Vorige blog: DE LEUKSTE LIFESTYLE BOEKEN DIE JE GELEZEN MOET HEBBEN!

Pin It

QWIXX – DOBBELSPEL

Bij het dobbelspel Qwixx hoef je niet op je beurt te wachten. Je kunt meespelen terwijl iemand dobbelt. Het gaat erom dat je zoveel mogelijk getallen op je score blad hebt. Hoe meer getallen hoe meer punten je krijgt. Je legt het spel in 2 minuten uit en het blijft spannend tot de laatste worp. Qwixx is een eenvoudig dobbelspel voor ieder gezelschap. Het spel is met 2-5 spelers te spelen en vanaf 8 jaar. Je kunt het spel ook uitbreiden met Qwixx mixx zodat je nog meer nieuwe varianten krijgt. Een leuke spellen voor 2 personen of meer.

Hier vind je het Qwixx dobbelspel

TICKET TO RIDE EUROPE – BORDSPEL

Wellicht heb je wel eens gehoord van het gezelschapspel Ticket To Ride, Je reist met het Ticket to Ride Europe bordspel per trein over het hele continent. Het is de bedoeling dat je de routes op je bestemmingskaarten volbrengt. Je kunt dit doen door verbindingen tussen steden te claimen, die je kunt bouwen als je de juiste kaartcombinatie hebt. Als jij aan het einde de meeste punten hebt dan win je. Het Ticket to Ride gezelschapspel is razend populair en makkelijk aan te leren. Er zitten wel verschillende plottwist in en onverwachte acties in het spel zodat alles onbekend blijft tot het eind.

Wil jij het spel kopen? Of meer weten klik dan hier 

DE SLIMSTE MENS TER WERELD – BORDSPEL

Misschien ken jij de bekende tv quiz ‘de slimste mens’ wel al. Als je hier fan van bent heb ik goed nieuws voor jou. Je speelt de bekende quiz nu ook aan je eigen keukentafel. Het is een ontzettend leuk kaartspel voor 2 personen. Je vind alles uit het tv programma terug in het spelletje. Er zijn meer dan 6000 vragen waardoor jij niet meteen uitgespeeld bent. Geef zo snel mogelijk de antwoorden voor de open deur en los de puzzel op. Speel jouw tegenstander naar de 0 seconden en wordt de slimste mens van jouw vrienden of familie. Het is zowel voor

Hier vind je het spel

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie