Nieuw Center Parcs park en heel veel vernieuwingen

center parcs zandvoort

Afgelopen jaar en dit jaar heeft Center Parcs hard gewerkt om een nieuw Center Parcs park te bouwen. Maar daar is het niet bij gebleven in verschillende parken zijn heel veel vernieuwingen gedaan en ze zijn nog steeds bezig met het vernieuwen. Vernieuwde cottages, action factory’s en zwembaden. Wat er precies veranderd is en waar vertel ik je in deze blog. 

Pin it:

NIEUW CENTER PARCS PARK TERHILLS RESORT

Afgelopen tijd is Center Parcs bezig geweest met een heel nieuw bungalowpark Terhills Resort in Dilsen-Stokkem, Belgisch Limburg. Dit vakantiepark is luxer en exclusiever dan alle andere parken. Het is heel waterrijk met diverse beekjes en een mooi meer. Daarnaast is het het perfecte plek voor natuurliefhebbers. 

Terhills Resort ligt dichtbij het nationaal park Hoge Kempen. Je kunt naar verschillende plaatsen in de buurt zoals, Maasmechelen, Maastricht, Hasselt en Aken. Je kunt in deze steden heerlijk shoppen met verschillende winkels. Er valt ook te genieten van heerlijke wellness in dit park en je kunt zelfs waterskiën.

Daarnaast is er ook veel te doen voor gezinnen, denk aan adventure golf, fitnessparcours, de buitenspeeltuin, en buitenbaden. Je kunt ook heerlijk genieten in de bubbelbaden, het binnenbad met stroomversnelling en met waterfietsen. Ook kun je lekker eten in het Terland Beach House, of genieten van een heerlijke cocktail in je hand. Je kunt dagelijks genieten van heerlijk ontbijt, lunch of het menu van de chef in het Terland Restaurant.

Het nieuwe vakantiepark Terhills Resort is vanaf deze lente open en heeft verschillende cottages die je nu al kan boeken. 

Mocht je meer willen weten of deze vakantie willen boeken klik dan hier 

VERNIEUWDE PREMIUM COTTAGE HET HEIJDERBOS

Naast het vernieuwde park zijn er in het Heijderbos ook verschillende vernieuwingen geweest en nog bezig. Zo zijn ze bezig met een gloednieuwe duo racer glijbaan die zomer 2021 klaar is. De indoor speelparadijzen worden ook grootst vernieuwd, de Jungle Dome en Action Factory worden beter dan ooit in zomer 2021. Er komen extra speelelementen, activiteiten en interactieve effecten in het nieuwe thematisch decor.

NIEUWE AVONTUUR COTTAGE MET GEHEIME DOORGANGEN.

Afgelopen periode heeft Center Parcs een nieuwe cottage gebouwd, je reist hierin van de ene wereld naar de andere. De cottage is helemaal gemaakt in een kampeer sfeer, met een woestijn onder de sterrenhemel in de woonkamer. In de slaapkamer ontdek je de jungle en je bent in een onderwaterwereld in de badkamer. 

Naast de nieuwe avontuur cottage zijn ook de normale cottages vernieuwd denk aan de hotelkamer voor 2 personen, de comfort en premium cottage en de VIP cottage. Er is een frisse nieuwe lik verf toegevoegd, waardoor je een heel moderne look hebt in de cottages. Deze vernieuwde look zorgt ervoor dat jij je echt verbonden voelt met de omgeving. 

Wil je meer weten over vakantiepark Het Heijderbos klik dan hier.

COMPLETE METAMORFOSE CENTER PARCS DE EEMHOF

Bij CenterParcs de Eemhof zijn ook verschillende vernieuwingen geweest. Als je echt even de me-time nodig hebt kun je dat doen in de nieuwe wellness cottage. Geniet hier van een sauna, hammam, whirlpool en jacuzzi op het privé terras. In de wellness cottages zijn geen huisdieren toegestaan. De uitstraling ziet er elegant, luxueus en modern eruit. Alles wat jij nodig hebt om heerlijk tot rust te komen.

VERNIEUWDE ACTIVITEITEN EN DE ACTION FACTORY IN EEN NIEUW JASJE

Naast de nieuwe cottages zijn ook de activiteiten vernieuwd. Er is in de action factory een nieuwe subtropische stijl waardoor het lijkt alsof je in de jungle bent. Kinderen kunnen genieten van leuke glijbanen en klimtoestellen, terwijl jij ondertussen lekker geniet in het vernieuwde cafe. Het nieuwe cafe lijkt net alsof je in een zonnig paradijs bent. Er is gloednieuw klimparadijs toegevoegd met verschillende klimwanden niveaus. In de nieuwe speelhal Gametown geniet jij van een potje airhockey en veel andere leuke automaten met verschillende spellen. Er is echt voor alle leeftijden plezier in de Gametown.

VERNIEUWDE AVONTUUR COTTAGE IN HET CENTER PARCS PARK DE EEMHOF

Ook in vakantiepark De Eemhof is er een vernieuwde avontuur cottage gebouwd. Deze is geschikt voor 6 personen. Geniet van een gethematiseerde speelplaats met glijbaan en een woonkamer met sterrenhemel en een woestijn thema. Ontdek de onderwater wereld in de badkamer en het jungle oerwoud in de woonkamer. De cottage bestaat uit 3 slaapkamer en is gelijkvloers. Je hebt wel 1 badkamer en kunt genieten van een privé terras. In deze cottage zijn huisdieren wel toegestaan. Heb je dus een huisdier neem deze dan gerust lekker mee op deze vakantie. 

Wil je meer informatie over bungalowpark De Eemhof klik dan hier

eemhof centerparcs

MEER VERNIEUWINGEN PARKEN CENTER PARCS

Ook park bij park De Kempervennen, zijn er volop vernieuwingen bezig. Je kunt vanaf midden maart 2021 de eerste vernieuwde cottages boeken. Het verblijf in Center Parcs Park Zandvoort is ook vernieuwd. Er zijn vernieuwde hotelkamers, gloednieuwe wellness hotelsuite en het nieuwe Beach Chilla. De comfort, premium, en VIP cottages zijn ook vernieuwd en boekbaar. Ook is in Park Zandvoort de Action Factory compleet vernieuwd, met vernieuwde bowling en snacken in het Flip Flop Café Mocht je in een van deze parken op vakantie willen gaan kan dat via deze link

Lees ook: DE 4 LEUKSTE CENTER PARCS PARKEN IN NEDERLAND

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie