Met deze 4 streamingdiensten kijk jij de leukste films en series

amazon prime video

Nu we in lockdown zitten en we na 9 uur ook niet meer naar buiten mogen leek het me een leuk moment om de 4 beste streamingdiensten met je te delen. Ik kan me namelijk voorstellen dat jij Netflix nu eigenlijk wel hebt uitgespeeld of juist Videoland. Maar Naast deze twee heb je tegenwoordig ook Prime video en Disney Plus. Elk Streamingplatform heeft zijn eigen voor- en nadelen en allemaal een verschillend aanbod. Maar bij welke moet je nou zijn wanneer je iets wilt zien, je lees het allemaal in deze blog.

Lees ook: DE LEUKSTE LIFESTYLE BOEKEN DIE JE GELEZEN MOET HEBBEN!

Pin It:

AMAZON PRIME

Amazon Prime Video is nog redelijk nieuw in Nederland. Maar ondanks dat is het Prime Video aanbod tegenwoordig al redelijk ruim. Er staan bijvoorbeeld alle Harry Potter films op, maar ook series zoals Pretty Little Liars, Greys anatomy, The Office en nog veel meer toffe series. Naast dit aanbod heb je ook de keus om films en series te huren en hoef je dus niet persé een abonnement te hebben. Je kunt hier net als bij Netflix je series en films downloaden naar jouw apparaten zodat je ook onderweg kunt genieten van het prime video aanbod.

WAT KOST AMAZON PRIME NEDERLAND?

Zoals bij elk streamingplatform heb je bij amazon prime video ook de mogelijkheid 30 dagen gratis heb te proberen. Amazon Prime nederland kost in tegenstelling tot Netflix en Videoland maar 2,99 per maand en is ook maandelijks opzegbaar.

Klik hier voor meer info en om je proefperiode te starten

disney plus

DISNEY PLUS

Een tijd geleden werden alle Disney films van alle streamingplatformen gehaald. Dit was niet zonder reden want kort daarna lanceerde Disney Disney Plus Nederland.
Het Disney plus aanbod bestaat daarom ook uit alle Disney films maar ook alle Star Wars films zijn hierop te vinden. Tegenwoordig kijk je hierop ook pixar films en Marvel films zoals Black Panther, Agents of Shields en nog veel meer toffe films. Wat je ook met Disney Plus hebt is groupwatch dan kan je samen met vrienden kijken op afstand en samen pauzeren, terugspoelen etc. Daarnaast kun je deze films op geen enkel ander streamingdiensten zien

Je kunt Disney Plus gratis proberen door de proefperiode. Je kunt hierna een Disney Plus abonnement starten dit kost dan 6,99 euro per maand of 69,99 per jaar.

Wil jij Disney Plus proberen? Klik dan hier en geniet van de leukste Disney films.

NETFLIX ABONNEMENT

De meeste zullen Netflix ondertussen wel kennen maar ik zet hem toch op het lijstje. Mocht je namelijk Netflix nog niet hebben en twijfelen om het aan te schaffen dan is het toch waardevol Netflix erbij te hebben. Op Netflix heb je een ontzettend ruim aanbod van series en films van verschillende Amerikaanse en Britse tv zenders. Denk aan series zoals The Vampire Diaries, Teen Wolf en nog veel meer toffe series. Daarnaast worden er iedere nieuwe films en series toegevoegd of nieuwe seizoenen van series zodat je altijd iets te kijken hebt.

Een Netflix abonnement kost: 7,99, 10,99 of 13,99. De verschillen hiertussen komen door ultra HD, het aantal schermen en aantal downloads

Start hier jouw proefperiode bij Netflix

VIDEOLAND

Net als Netflix zal Videoland voor velen ook geen nieuw platform zijn. Videoland staat voornamelijk bekend voor het streamen van programma’s van de Nederlandse tv. Het videoland aanbod bestaat daarom vooral uit Nederlandse series en programma’s. Maar je kijkt er ook andere series op zoals Love Island USA, Greys Anatomy, The Office en nog veel meer leuke series. Je vind hier wel minder bekendere series op dan Netflix.

WAT KOST VIDEOLAND?

Een videoland abonnement kost 4,99 per maand en kan elk moment opgezegd worden. Als je nog niet weet of er wat voor je opstaat kun je ook de 14 dagen gratis proefperiode starten en later doorgaan.

Nu moet ik zeggen dat ieder van deze streamingdiensten zijn eigen voor- en nadelen heeft. Ik heb zelf altijd Netflix en Videoland gehad maar ben ook heel nieuwsgierig geworden naar Amazon prime video.

Welke streamingdiensten gebruik jij op dit moment?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie